Simpsons Kobe Bryant kehaneti ile sosyal medyanın gündeminde

0
1.524 Okunma

Dünyada büyük yankı uyandıran olayların hemen ardından, orta sınıf bir Amerikan ailesinin satirik parodisi olan Simpsons’da olayların önceden işlendiğini görüyoruz. Dün akşam Kobe Bryant öldü haberinin şokunu hala atlatamamışken hemen ardından bir Twitter kullanıcısının 2012’de efsane oyuncunun bir helikopter kazasında öleceğini söylediği ve tweeti ortalığı ayağa kaldırdı. Şimdi ise önceden Simpsons çizgi dizisinde Kobe Bryant ölümünü işlendiğini gösteren bir video sosyal medyada dolanıyor. Büyük bir kitle tarafından izlenen çizgi dizide bulunan bu ayrıntılar  insanları korkutmaya yetiyor. Tüm bunların dışında dünyanın belirli aileler tarafından yönetildiği teorisini doğrular vaziyette, doğal olarak bu durum da sosyal medyada çokça konuşuluyor. Bugün de Simpsons kehanetleri sosyal medyanın gündeminde üst sıralar da yerini aldı.

simpsons-kobe-bryant-kehaneti-ile-sosyal-medyanin-gundeminde

Daha önce 11 Eylül saldırıları, Donald Trump’ın başkan seçilmesi gibi büyük olayları önceden doğru tahmin eden ünlü çizgi dizi Simpsons şimdi de Kobe Bryant için helikopter kazasında öldüğünü önceden bildi. Hatta yine başka bir bölümünde Çin’den  gelen kargo paketlerinden virüs geldiği gibi bir sahnesi var bu sahnenin ise başta Çin olmak üzere tüm dünyada büyük paniğe yol açan corona virüsüne işaret ettiği anlaşılıyor. Bunun üzerine kullanıcılar “AliExpress’ten alışveriş yapmaya korkuyorum” gibi yorumlar yaptı.

İlk olarak 1989 yılında yayınlanmaya başlamasından itibaren büyük bir hayran kitlesi oluşan Simpsons seneler öncesinden büyük olayları bilmesiyle tüm dünyada daha da ünlendi. Bu söylentilerden sonra dizinin yazarları  BBC’nin  radyo programına konuştu ve oluşan komplo teorileri algısının aksine dizide geleceğe yönelik birçok tahminin yapıldığını bunlardan bazılarının tutmasının ise yüksek ihtimal olduğunu söylemişti. Şimdi, Twitter’da gündem olan çizgi dizi hakkında yazılan yorumları sizler için derledik…

https://twitter.com/SerraKA59295520/status/1221605945421312000?s=20

https://twitter.com/PisayPi/status/1221724040987103232?s=20

https://twitter.com/zeynbept/status/1221737502941286400?s=20

Oppo akıllı saat geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz