Sinematik çekimler yapabilen Sony Xperia 1!

0
195 Okunma

Sony düz çizgilerle zamansız telefon tasarımları yapma felsefesini sürdürüyor. Basit tasarımı ile her devrin telefonu olabilecek modeller ortaya çıkaran Sony, bu kez de Xperia 1 modelini görücüye çıkardı. XZ2 ve XZ3 modellerinin kavisli arka tasarımına karşılık Sony Xperia 1 modelinde düz tasarıma geri dönülmesi dikkat çekiyor.

Parmak izi okuyucusu açma/kapama düğmesine yerleştirilen telefonu rakiplerinden ayıran bir önemli özelliği ise uzun olması. 6,5 inçlik ekrana ve 21:9 en boy oranına sahip telefon ultra geniş ekranıyla sinematik çekimler yapılmasına olanak sağlıyor. 

Arkasında üçlü kamera kombinasyonu bulunan Sony Xperia 1’in saniyede 10 karelik seri çekim yapabilen BIONZ X algoritmasına sahip. Akıllı telefonun kameralarından biri geniş açılı, diğeri normal, bir diğeri ise telefoto lens. Her üç kamera da 12 megapiksel çözünürlüğe sahip. Ayrıca telefonda sinematografik çekim yapmayı sevenler için de ayrı bir renk yönetim kısmı bulunuyor. Telefonun Cinema Pro özelliği 21:9 formatında eğlenceli çekimler yapmaya olanak sağlıyor. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz