Sinir, strese çare Samsung Health!

0
119 Okunma

Meditasyon uygulaması Calm ile bir işbirliğine giden Samsung, sağlık platformuna yeni bir bölüm ekliyor. Samsung Health platformuna eklenen yeni bölüm kişilerin sakinleşmesine yardımcı olacak. Bunun için bir Calm hesabına sahip olmak yeterli. 

Yeni uygulama ile birlikte Samsung Health üzerinden uykusuzluk, stres ve endişe seviyelerinizi ölçebilir, bunlarla başa çıkmak için Calm’dan yardım alabilirsiniz. Stres seviyesi ölçümü için bir adet Galaxy Watch Active akıllı saatine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

Konu ile ilgili açıklama yapan Samsung Peter Koo, tüketicilerin zihinsel sağlığını önemsediklerini ve bunun için Calm ile yapılan ortaklıktan oldukça memnun olduklarını söyledi. Calm yöneticisi Alex Will ise sakinliği sağlamak için yeni platformların oldukça önemli olduğuna deyindi. “İnsanlar daha az stresle ve endişe ile başa çıkmaya çalışacakları için heyecanlıyız” dedi.

Samsung Health Calm uygulaması ilk olarak İngiltere, İrlanda, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya ve Yeni Zelanda’nın da aralarında olduğu toplam on pazarda kullanıma açılıyor. İlerleyen zamanda bu pazarlar genişleyecek mi? Hep birlikte göreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz