Apple katlanabilir telefon çözümleri arayışında!

0
167 Okunma

Son zamanlarda katlanabilir telefonlarla ilgili çok fazla yenilik gördük. Samsung ve Huawei arka arkaya katlanabilir telefonlarını görücüye çıkardı. Bu ikilinin en önemli rakiplerinden biri olan Apple da gelişmeleri sessiz sedasız da olsa yakından takip ediyor ve bazı yenilikler üzerinde çalışıyor. Daha önce Apple katlanabilir telefon için bir patent aldığı ortaya çıkmıştı.

Sessizce araştırmalarını sürdüren Apple, katlanabilir ekranlı telefonların özellikle soğuk havalarda bükülebileceğini iddia ediyor. Bunun için çözüm çalışmaları yapan şirket, sonunda bir çıkış yolu buldu. Apple, katlanabilir telefonların ekranlarının çatlamasını önlemek için ısıtılabileceğini söylüyor. Bu ekranın belirli kısımlarındaki piksellerin aydınlatılarak ya da telefon bir ısıtıcı parça ekleyerek yapılabilir.

Apple teknolojinin hayatı kolaylaştırırken insanlara zorluk çıkarmaması için çalışıyor. Yeni çalışması da bunun en güzel örneklerinden biri. Apple katlanabilir telefon ne zaman karşımıza çıkacak henüz belli değil. Ancak ilerleyen zamanda Apple’ın daha farklı geliştirmelerini duyabiliriz. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz