Siri Apple etkinliğinin tarihini açıkladı

0
390 Okunma

Apple’ın 2021 yılındaki ilk etkinliğinin tarihi, şirketin sesli asistanı Siri tarafından açıklandı. MacRumors sitesinin haberine göre, Siri’ye Apple etkinliğinin ne zaman olduğu sorulduğunda “20 Nisan” cevabını veriyor. İşte detaylar:

Siri duyurdu: “20 Nisan”

Apple’ın 2021’deki ilk etkinliğinin nisan ayında gerçekleştirileceğine dair söylentiler bulunuyordu ancak bu iddia netlik kazanmamıştı. Şu an ise Siri’ye, “Apple Event” sorusu sorulduğunda sesli asistan; etkinliğin 20 Nisan Salı günü gerçekleşeceğini ve daha fazla bilgi almak için Apple’ın resmi web sitesini ziyaret etmeniz gerektiğini söylüyor.

“Apple Özel Etkinliği, 20 Nisan Salı Günü Apple Park, Cupertino’da gerçekleşecek. Daha fazla bilgi almak için Apple.com’u ziyaret edebilirsin.”

Siri tarafından ortaya atılan bu bilginin bir hata olup olmadığı ise henüz bilinmiyor. Apple 2021 yılı etkinliğinde kesin olarak iOS 15, macOS 12, watchOS 8 ve fazlası yeni işletim sistemleri gelecek. Ayrıca etkinlikte yeni yazılımların ve işlemcilerin yanı sıra AirTags, yeni AirPods ve iPad’ler ve yeni iMac’ler de tanıtılabilir. Etkinlik dijital ortamda gerçekleşecek ve etkinliği online olarak izlemek mümkün olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz