Sivilce sorununu yapay zeka ile çözen Spotscan!

0
491 Okunma

Dermatologlar tarafından geliştirilen uygulama, cilt için tanı koyuyor. Ayrıca tedavi önerilerinde bulunuyor. L’Oréal‘in sahip olduğu cilt bakım markası La Roche-Posay, sivilce sorunu yaşayanlar için yapay zeka ile çalışan bir uygulama geliştirdi.

Sivilce sorunu teknoloji ile ortadan kalkıyor!

Ülkemizde dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde insanların önemli problemlerinden biri olan akne, teknoloji ile birlikte eskisi gibi rahatsız edici olmaktan çıkıyor. La Roche-Posay tarafından geliştirilen Spotscan uygulaması da bu akne sorunu için geliştirilmiş uygulamalardan biri.

Dermatologlar tarafından geliştirilen bir algoritmaya sahip olan uygulama hem iPhone hem de Android üzerinden kullanılabiliyor. Ancak uygulama ülkemizde için açık değil. Yine de uygulamayı deneyimlemenin bir yolu var.

Kullanıcının üç farklı resmini çeken uygulama, cilde not veriyor. Ciltteki siyah noktaları, lekeleri ve akneli bölgeleri tespit ediyor.

Sivilce sorunu için çözüm bulmasının yanında kişiye özel cilt bakım önerileri unan uygulama, kullanıcın günlük rutinini değiştirmesi için onu teşvik ediyor.

Spotscan uygulamasını bu adres üzerinden deneyimlemek mümkün.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz