Sizi daha şık gösterecek Apple Watch kordonları!

0
359 Okunma

Hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline gelen akıllı saatler belirli tasarım çerçevelerinde üretiliyor. Bu kapsamda akıllı saat tasarımlarında büyük değişimler söz konusu olmazken, değiştirilebilir yapıdaki saat kordonları en büyük kişiselleştirme seçeneği. Kıyafetinizle uyumlu bir saat kordonu tercih ederek kombininizin şıklığınızı daha üst noktalara taşıyabilirsiniz.

Bu kapsamda Apple Watch kordon seçeneklerine yoğun ilgi gösterilirken, bu saatlerin ekranını korumayı sağlayan Apple Watch ekran koruyucu modelleri de akıllı saat sahiplerinin en çok tercih ettiği aksesuarların başında yer alıyor.

Bikordon’da yüzlerce kordon ve aksesuar yer alıyor

Lazer UV baskı yapabilen firma insan sağlığını ön planda tutuyor ve boyalarda sağlığa zararlı maddeler yer almıyor. Yüzde 100 dana derisinin kullanıldığı deri kordonların bazıları ülkemizde üretilirken, özelleştirme seçenekleri de sunuluyor.

Beğendiği aksesuarın akıllı saatinde nasıl duracağını merak edenler için birden fazla seçenek sunuluyor. Bunlardan ilki aksesuarları 3D görseller ile inceleme imkanı. Yani kırmızı saat kullanan bir müşteri yeşil bir kordonun saatinde nasıl durduğunu görebiliyor.

Bunun yanı sıra ürün görselleri YouTube videoları ile desteklenirken, Instagram ve WhatsApp üzerinden ulaştığınızda da istediğiniz ürünler kombinleniyor. Bu sayede istediğiniz ürünler bir araya getirilerek sizlere fotoğrafı ulaştırılıyor.

Saat sektöründe yaklaşık 15 yıldır hizmet vermekte olan Kenan Karataş tarafından 2019 yılında kurulan bikordon, kısa süre önce tanıtılmasına rağmen Apple Watch Ultra kordon seçeneklerine de ev sahipliği yapıyor.

Tüm ürünleri görmek için buraya tıklayabilirsiniz

Herhangi bir sorun durumunda ücretsiz değişim ve iade hakkı tanıyan bikordon.com’un kullandığı kargo kutuları ve ürün ambalajları, Türkiye’de geri dönüşümden elde edilen kağıtlardan yapılmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz