Greta Gerwig ve Margot Robbie’nin ‘Barbie’ filminden ilk fragman yayınlandı

0
350 Okunma

Uzun zamandır sosyal medyada merak konusu olan başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling’in paylaştığı Barbie’den ilk teaser fragmanı geldi.

21 Temmuz 2023’te sinemalarda!

Fragman filmin konusu hakkında pek bir şey söylemiyor ama 2001: A Space Odyssey’e saygı duruşunda bulunuyor . Ayrıca, Issa Rae ve Simu Liu’nun da eklenmesiyle Robbie ve Gosling’e ilk kez iş başında bir bakış sunuyor. Mattel’in sevilen bebeği Barbie’ye dayanmaktadır. Barbie’nin yönetmenliğini, filmi Noah Baumbach’la ( Beyaz Gürültü, Marriage Story) birlikte yazan Greta Gerwig üstleniyor.

62 yılı aşkın bir süredir Barbie, kızları kendilerini keşfetme yolunda yönlendirdi ve olasılıkları hayal etmelerine yardımcı oldu. 180’den fazla ilham verici kariyerin ardından Barbie, arkadaşları ve ailesiyle birlikte, yeni nesil kızlara her şey olabilecekleri konusunda ilham vermeye ve onları cesaretlendirmeye devam ediyor.

Daha önce film hakkında konuşurken Ryan Gosling, senaryonun şimdiye kadar okuduğu en iyilerden biri olduğunu söyledi ve ekledi: “Bu, hayatım boyunca başıma geldi. Bence pek çok Ken bunu gördüklerinde görüldüklerini hissedecek. Yapmak zorundayım.” Dünyanın Ken’leri için. Kimse Ken’le oynamıyor!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz