Sizi Influencer yapacak 5 fotoğraf editleme uygulaması

0
2.286 Okunma

Sosyal medyanın yaygın kullanımı ile ortaya çıkan Influencer kavramı, platformda daha profesyonel fotoğraflar görmemize sebep oldu. Artık sadece Influencerlar değil normal kullanıcılarda editlenmiş fotoğraflar ile ön plana çıkıyor. İşte sizi Influencer yapacak 5 fotoğraf editleme uygulaması.

En iyi 5 fotoğraf editleme uygulaması

Binlerce ücretli ve ücretsiz seçeneklerin yer aldığı bu alanda, özellikle fotoğrafçılar arasında popüler olan 5 uygulamayı seçtik.

Snapseed

Fotoğraf editleme uygulaması snapseed

Google tarafından desteklenen bu uygulama birçok farklı araç ve filtreyi kullanmanıza imkan tanıyor. Sadece jpeg fotoğraflar değil; yüksek kaliteli RAW fotoğraflarda da düzenleme yapabilen uygulama tamamen ücretsiz. Bütün veya bölgesel düzenlemelere izin veren ile temel düzeydeki düzenlemelerinizi yapabilirsiniz.

VSCO

fotoğraf editleme uygulaması vsco

Çıktığı günden bu yana popülaritesini hiç kaybetmeyen VSCO; aynı zaman da kendi başına bir platform. Burada düzenlediğiniz fotoğrafları başka kanallarda ya da platformun kendisi üzerinde paylaşabilirsiniz. Sonradan düzenleme seçeneklerinin yanı sıra özel kamerası ile RAW formatında fotoğraflar çekiyor. Ücretsiz olarak ile düzenleme seçenekleri bulunan uygulama, ayrıca abonelik sistemiyle de hizmet veriyor. Bu uygulama ile fotoğrafların yanı sıra video içeriklerinizde de düzenleme yapabilirsiniz.

Facetune2

Selfie gibi daha yakın pozlar tercih eden Influencerların en çok tercih ettiği fotoğraf editleme uygulaması Facetune2; yüzünüzdeki her bölgeyi düzeltmenize imkan tanıyor. Güzellik seçenekleri ve otomatik göz, burun düzeltme gibi efektleri ile dikkat çeken uygulama fotoğraflarınızı adeta piksellerine kadar yakınlaştırıyor. Uygulama ücretsiz olarak kısıtlı bir hizmet hizmet veriyor. Fakat daha ayrıntılı özellikler için ücret ödemeniz gerekiyor.

Dikkat çekici Instagram profil fotoğrafı için 5 öneri

Afterlight

fotoğraf editleme uygulaması afterlight

Fotoğrafçılar arasında VSCO’dan sonra en popüler fotoğraf editleme uygulaması olan Afterlight; 100’e yakın filtre seçeneği ile dikkat çekiyor. Fotoğraf boyutlandırma, ışık ve doku ekleme gibi özellikleri bulunan uygulama üst düzey düzenleme araçları arasında yer alıyor.

PicsArt

fotoğraf editleme uygulaması picsart

En başarılı fotoğraf editleme uygulamaları arasında yer alan PicsArt; sağladığı filtrelerin yanı sıra özel yazı ve etiket seçenekleri ile ön plana çıkıyor. Kolaj ve video editleme konusunda da oldukça başarılı olan uygulama ücretli ve ücretsiz seçeneklere sahip.

Siz fotoğraflarınızı editlemek için en çok hangi programlara başvuruyorsunuz?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz