Pazartesi, Nisan 29, 2024
Ana Sayfa Mobil Uygulama Snapchat+ aboneliği nedir?

Snapchat+ aboneliği nedir?

0
157 Okunma

Sosyal medya ve anlık mesajlaşma uygulamaları ücretli abonelik planları sunmaya başladı ve Snapchat+ bu trendi takip eden son uygulama oldu. Snapchat+ olarak bilinen abonelik, yeni özelliklere erken erişim sağlar ve sosyal medya deneyiminizi üst seviyeye taşıyacak faydalı eklentilerin kilidini açar. Snapchat+ trenine binip binmeyeceğinizden emin değilseniz Snapchat’in premium planı hakkında her şeyi öğrenmek için okumaya devam edin.

Başlangıçta, Snapchat+’ın kullanıma sunulması ABD’deki iPhone ve Android kullanıcılarıyla sınırlıydı. Şirket o zamandan beri aynı uygulamayı dünya çapında daha fazla bölgeye genişletti. Snapchat web üzerinde mevcut olmasına rağmen, Snapchat+’a abone olmak için bir iPhone veya yüksek bütçeli bir Android telefon kullanmanız gerekir.

 

Snapchat+ kullanılabilirliği

Snapchat, Snapchat+ planını 29 Haziran 2022’de başlattı. İlk sunum belirli ülkelerle sınırlıydı. Ancak kullanılabilirlik arttı ve artık daha fazla bölgede erişilebilir durumda.

Snapchat+ fiyatlandırması

Snapchat+ aboneliğinin maliyeti aylık 76,99 TL. Fiyatlandırma bir bölgeden diğerine farklılık gösterir.

Aylık bir planla başlamanızı ve şirketin genel teklifini beğendiyseniz, biraz tasarruf etmek için altı aylık veya yıllık bir plana geçmenizi öneririz.

Snapchat+ özellikleri

Snapchat birkaç özellik eklemedi ve buna bir gün demedi. Şirket, fiyat etiketini haklı çıkarmak için kapsamlı bir özel eklenti listesi sunuyor. Hadi onları kontrol edelim.

snapchat-aboneligi-nedir-1

Özel uygulama simgeleri

Snapchat, ücretli kullanıcılar için özel uygulama simgeleri tasarlama konusunda muhteşem bir iş çıkardı. Aralarından seçim yapabileceğiniz uzun bir göz alıcı uygulama simgeleri listesi sunar.

Sohbet duvar kağıtları

Sohbetlerde kendiniz ve arkadaşlarınız için özel bir duvar kağıdı uygulayabilirsiniz.

Özel bildirim sesleri

Snapchat+ kullanıcıları için başka bir yararlı eklentidir. En iyi arkadaşlarınız için özel bildirim sesleri ayarlayabilir ve bildirimlerini öncelikli olarak kontrol edebilirsiniz.

Üretken sohbet duvar kağıtları ve profil arka planları

AI tarafından oluşturulan duvar kağıtlarını sohbetlerde ve Bitmoji’niz için arka plan olarak kullanabilirsiniz.

Güneş Sistemi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz