YouTube Müzik Özetinize nasıl erişebilirsiniz?

0
85 Okunma

YouTube Müzik, önde gelen müzik akışı platformlarından biridir ve YouTube Premium aboneliğiyle birlikte gelir; bu, her iki hizmeti de kullanıyorsanız bunu akıllıca bir satın alma haline getirir. Spotify gibi, akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve Chromebook’lar da dahil olmak üzere platformlarda ve cihazlarda çalışır. Ayrıca hizmet, en iyi şarkılarınızın ve sanatçılarınızın sezonluk ve yıllık Özetini de sağlar.

Her Özet bireyseldir ve tercihlerinize ve o sezon veya yıl boyunca dinlediğiniz şarkılara dayanır. Nostalji uğruna, bunlara göz atmak ve geçmiş sezon veya yılın en sevdiğiniz şarkılarını yeniden keşfetmek eğlenceli. Nasıl yapıldığını görelim.

YouTube Music Özetleri Nedir?

YouTube Müzik Özetleri, bir sezon ve bir yıl boyunca dinlediğiniz en popüler şarkılar ve sanatçılardır. Özetler YouTube Music profilinize ve hesabınıza özeldir. Bunlar, hem YouTube Music hem de YouTube’daki müzik dinleme geçmişinizi temel alır. Özetler dinlediğiniz müziğe dayalı olduğundan, özelliğin düzgün çalışması için birkaç ön koşul gereklidir.

youtube-muzik-ozetinize-nasil-erisebilirsiniz-1

Öncelikle YouTube Music ve YouTube izleme geçmişinizi manuel veya otomatik olarak silmemelisiniz. Benzer şekilde Recaps’in derlenmesi için de her sezon en az dört saat olmak üzere yeterli miktarda müzik dinlemeniz gerekiyor. Son olarak, çoğunlukla çocuklara özel müzik dinliyorsanız bu özellik çalışmayabilir.

YouTube Müzik Özetinize erişme

Artık Özetlerin ne olduğunu bildiğinize göre, onlara nasıl erişebileceğinizi görelim.

  1. Akıllı telefonunuzda YouTube Müzik uygulamasını açın.
  2. Sağ üst köşedeki profil resminize dokunun.
  3. Özetleriniz’e dokunun.
  4. Burada Özet hikayelerinizi ve çalma listelerinizi görebilirsiniz. Hikayeler dinlediğiniz en iyi sanatçıları, türleri ve müzikleri özetler. Çalma listeleri, belirli bir sezon veya yıl boyunca dinlediğiniz en iyi 50 şarkıdır.
  5. Ayrıca Google Fotoğraflar ve YouTube Music’i kullanıyorsanız, sezon veya yıl boyunca çektiğiniz fotoğraf ve videolarla bağlantılı olarak favori şarkılarınızın öne çıkanlarını görebilirsiniz.

Müzik Özetinizi Paylaşma

Özetlerinizi paylaşmak kolaydır ve geçen sezonun en iyi şarkılarını öne çıkarmanın eğlenceli bir yoludur. Recap hikayelerinizi, sosyal medyada veya birine mesaj gönderirken faydalı olacak şekilde favori şarkılarınızın, albümlerinizin ve türlerinizin bir özeti olarak paylaşabilir veya sezonun en iyi 50 şarkısının tam çalma listesini paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz