Snapchat grup sohbetlere yeni güncelleme!

0
302 Okunma
Snapchat

Snapchat sadece anlık fotoğraf paylaşımlar ile değil grup sohbetleriylede popüler bir uygulama. Bireysel yada grup sohbetlerine kattığı özellikler ile ilgiyi üzerine toplayan bu uygulama, yeni güncellemesi ile grup sohbetlerini daha da geliştirecek.

Grup sohbetlere görüntülü görüşme ve etiketleme geliyor!

Snapchat güncelleme

Grup sohbetlerinde sunduğu özellikler ile kullanıcıların beğenisi toplayan Snapchat, güncelleme ile 16 kişiye kadar görüntülü sohbet ve 32 kişiye kadar sesli sohbet yapma imkanı verecek. görüşmeleriniz sırasında kişileri etiketleyerek sohbete davet edebilirsiniz.

Bu güncelleme sonrası görüntülü grup sohbetleriniz başlatmanız oldukça kolay. Oluşturduğunuz gruplara girerek öncelikle hangi tür arama yapacağınıza karar verin. Kamera veya sesli arama ikonuna bastıktan sonra grup içerisinde yer alan arkadaşlarınıza birer görüşme isteği gidecek. İsteği kabul eden arkadaşlarınız ile grup sohbetinizi bu şekilde başlatabilirsiniz. Ayrıca normal sohbetler sırasında kullanabildiğiniz kamera lens ve filtrelerini grup sohbetlerinde de kullanabileceksiniz.

Grup sohbetlerinin yanı sıra artık paylaşımlarda kişi etiketleme imkanı da sunacak. Birçok sosyal medya platformundan kullanmaya alışık olduğumuz etiketleme özelliği, Snapchat’te de aynı şekilde hizmet verecek. Etiketlemeyi yapmak için kişinin başın”@” koyarak kullanıcı adını yazmanız yeterli.

Facebook ve Instagram da kullanmaya alışık olduğumuz bu özelliklerin, Snapchat için de kullanılabilir hale gelmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz