iPhone X sahiplerine Snapchat’ten güzel haber

0
362 Okunma

Kamera filtreleri ile kendini sevdiren Snapchat, artık iPhone X kullanıcılarına daha iyi bir deneyim sunacak. iPhone X‘in ön kamera özelliklerinden olan TrueDepth teknolojisi sayesinde artık filtreler daha gerçekçi kullanılabilecek.

İlginizi çekebilir: Snapchat grup sohbetlere yeni güncelleme!

iPhone X için 3 yeni filtre!

TrueDepth

 

Ön kamera da kullandığı lensler sayesinde daha iyi fotoğraflar çekmenizi sağlayan iPhone X, sanal gerçeklikte kaliteyi arttıracak TrueDepth desteği ile emojileri seslendirebilme gibi özellikler bize sunmuştu. Yapılan lansman sonrası büyük ilgi toplayan bu özellik, filtrelerin artık daha gerçekçi filtreler kullanmanızı sağlayacak.

Son zamanlarda kaybettiği kullanıcısı sayısını geri kazanabilmek adına sürekli güncellemelerde bulunan Snapchat, kamera filtrelerinde de yeni güncelleme yoluna gitti. Artık arttırılmış gerçeklik konusunda daha iyi deneyimler sunan telefonlar ile filtreler daha düzgün kullanılabilecek. Sosyal medya platformlarından bu türdeki kamera filtrelerini ilk kez kullanan Snapchat, en iyi deneyimi sunabilmek için telefonların geliştirilen teknolojisininden yararlanacak. Bu alanda en iyi ön kameraya sahip olan iPhone X kullanıcılarına özel 3 yeni filtre geliştirildi. TrueDepth teknoloji sayesinde kullanılacak bu 3 filtre bu güne kadar ki en iyi deneyimi sunacak. Yüzünüzün tamamını simetrik olarak tarayabilen bu teknoloji, filtrenin çene ve yüz boşluklarına daha iyi oturmasını sağlayabilecek.

Snapchat, şimdilik sadece iPhone X’te kullanılan bu teknolojinin zamanla diğer akıllı cihazlarda da kullanılabilir hale geleceğini öngörerek bu güncellemeyi yaptığını dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz