Snapchat yeni bir döneme giriyor: Web için Snapchat

0
117 Okunma
Web için Snapchat

Çıktığı günler telefonlardan eksik olmayan, şimdilerde ise belli bir kitleye hitap edebilen Snapchat, kullanıcılarını arttırmak için çalışmalara devam ediyor. Bir süredir yeni özellik ve geliştirmeler ile gündeme gelen platform yine bir yenilik ile karşımızda. İşte web için Snapchat sürümü hakkındaki detaylı bilgiler.

Web için Snapchat, tarayıcıdan aramalara ve mesajlaşmaya izin veriyor

Web için Snapchat

Uzun süredir sosyal medya platformlarıyla arasındaki mesafeyi azaltmaya çalışan Snapchat’ten yeni bir adım daha geldi. Bir süredir dikkatini içerik üreticilere yönlendiren platform bu kez tüm kullanıcılara hitap edecek bir özellik duyurdu. Artık tarayıcınız üzerinden Snapchat hesabınızı kullanabileceksiniz. Mobil uygulamaya gerek kalmadan görüntülü görüşme ve mesajlaşma gibi etkileşimlere izin veren sistem şimdilik kısıtlı olarak kullanıma sunuldu. Tarayıcı için Google Chrome kullanılmasını şart koşan platform, diğer tarayıcılarda kullanılamıyor. Özelliğin aktif edildiği ülkeler ise; ABD, İngiltere, Avusturya, Kanada ve Yeni Zelanda ile sınırlı. Şimdilik sadece webcam üzerinden normal aramaların yapıldığı sürümde ilerleyen zamanlarda AR efekti gibi seçeneklerde gelecek. Yeni sunulan bu özellik Snapchat için önemli bir adım. Çünkü daha önce bu özelliklerini mobil uygulamalar dışında sergilemiyordu.

Netflix şifrelerini paylaşanlara yaptırım uygulayacak!

Özellik şimdilik sadece Snapchat Plus kullanıcıları için aktif.. Hayatımıza yeni giren Snapchat Plus özelliği henüz Türkiye için aktif edilmedi. Haziran ayında hizmet vermeye başlayan ücretli sistem ülkelerde yavaş yavaş aktif ediliyor. Türkiye için herhangi bir fiyat politikası bulunmayan ücretli sistem, 4 dolar fiyata sahip.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz