Snapchat yeniden popüler olacak mı?

0
121 Okunma

Bir dönemin ünlü sosyal medya platformlarından biri olan Snapchat, hayatımıza birçok internet fenomeni kazandırdı. Ancak daha sonrasında Instagram’ın Story özelliği getirmesi Snapchat’in tüm popülerliğine balta vurdu. Uygulamanın kullanımı bir yıl içinde beklenmedik bir oranda düştü. Şimdi ise Snapchat yeniden popüler olacak mı? Sorulmaya başladı. Peki, bunun sebebi ne?

Snapchat’in bu düşüşü akıllara, hisseleri 2013 yılında  yüzde 80 oranında düşen Twitter’ı getirdi. Yaşadığı düşüşten sonra yeniden ivme kazanmayı başaran Twitter, bu günlerde şirket için umut kaynağı. Snapchat yeniden popüler olma hayalleri kurmaya başladı.

Snapchat yetkilileri şu sıralar Twitter gibi sıçrama yapacakları yeni girişim arayışlarında. Bunun için özellikle Android platformunda geliştirmeler yapıldığı söyleniyor.

Snapchat uygulamasının günlük aktif kullanıcı sayısı uzun bir süredir düşüşteyken son verilerde sabit kalmayı başardı. Bu da Snapchat yetkilileri için umut ışığı oldu. Bakalım şirket başarılı bir geri sıçrayış yapabilecek mi? Yoksa adı tarihin tozlu sayfalarında mı kalacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz