Snapchat’e güncelleme geliyor!

1
1.283 Okunma

Snapchat‘in Snap Map özelliğine güncelleme geliyor.Sadece bir yıldır kullanımda olan Snap Map özelliği kısa süre içinde Snapchat’in en önemli özelliklerinden biri haline gelmiş durumda. Snapchat yeni özelliği ile dikkat çekiyor!

Uygulama şimdi ise bu özelliği daha ileriye taşımak ve daha da kullanılabilir hale getirmek için çalışmalar yapıyor.

Snapchat geçtiğimiz haftalarda Snap Map özelliğinin kullanıcılara bildirim göndermesini sağlamak için güncelleneceğini açıklamıştı. Gönderilecek bildirimler ile kullanıcıların arkadaşlarının nerelerde olduğu ve ne yapmakta olduğu görülebilecek.

Snap Map özelliğinin kullanım alanı artıyor

Snapchat’in bu özellik ile daha sosyal bir ağ olacağı bildirilirken sadece fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olmasının ilerisine taşınacak. Snap Map üzerinden kullanıcıların arkadaşları artık nerelerde geziyor ve neler yapıyor görüntülenebilecek ve bu özellik kullanıcıların attığı hikayeler ile desteklenecek.

ABD‘de bir lisede meydana gelen silahlı saldırı olayının ardından protestolarda da önemli bir işlev yerine getiren Snap Map özelliği için daha fazla yeniliklerle karşılaşacağız gibi görünüyor.

1 Yorum

  1. Ula ben bile bundan 5 sene once boyle bir uygulama yapmistim. Sirketin firma logolari ile beraber haritada gostermistim. Bu sahislarin ne kadar cok isi var ki bunu daha yeni yapma firsatlari bulmuslar. Artik bizlerden hangi bilgileri alip ne sekilde kullaniyorlar ki bunu yapmaya veya kullanici istekli gelistirme yapmaya firsatlari yok. Kullanmayin sosyal medya uygulamalarini.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz