Snapchat Chatbot’u My Al nasıl kaldırılır?

0
84 Okunma

Snapchat, özellikle gençler arasında oldukça yaygın olarak kullanılan, fotoğraf veya video gönderilen bir uygulamadır. Son zamanlarda ise sürekli güncelleme geliyor. Gelen son güncellemeler içinde bir sohbet robotu da bulunuyor. Fakat çoğu kullanıcı bundan oldukça rahatsız. Peki Snapchat Chatbot’u olan My Al nasıl kaldırılır? İşte detaylar…

Snapchat My Al nasıl kaldırılır?

Geçtiğimiz günlerde Snapchat’e gelen güncelleme ile ChatGPT tarafından desteklenen My Al sohbet robotu tanıtıldı. Güncelleme ilk geldiğinde bu özellik sadece Snapchat+ üyelerine özeldi. Fakat daha sonra tüm kullanıcıların kullanması için sunuldu. My Al ChatGPT destekli olduğu için sorulan sorulara verdiği cevaplar benzese de akademik sorulan sorulara daha yanlış cevaplar vermesi olası.

My Al sohbet robotunun diğer özellikleri ise şöyle: My Al robotuna kullanıcı yeniden isim verebilir, Snapchat avatarını kendinize göre özelleştirebilir, ya da  avatarın kıyafetini değiştirebilirsiniz. My Al Chatbot’a bir biyografi ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda My Al’a snap atabilir onunla rahatça konuşabilirsiniz.

Fakat Snapchat bu Chatbot’a sohbet ekranının en üst kısmında bir yer ayırdı. Dolayısıyla pek çok kullanıcı tüm bu özelliklere rağmen My Al sohbet robotunu silmek/ ortadan kaldırmak istiyor. Bu sohbet robotunu ortadan kaldırmanın ise bir yolu bulunuyor. Peki nedir bu yol?

My Al kaldırmak için izlenecek adımlar:

  1. Sohbeti açmak için açılan kamera ekranını sağa kaydırın
  2. My Al  yazan sohbet robotunun üstüne basılı tutun
  3. Sohbet ayarlarına dokunun
  4. Sohbet akışından temizle yazısına dokunun

My Al kaldırmak yerine sabitlenmesini kaldırmak istiyorsanız izlenecek adımlar:

  1. Snapchat profilinize girin
  2. Ekranın üst kısmındaki Snapchat+ başlığına basın
  3. My Al yazan yerin yanındaki düğmeyi “sabitlenmemiş” konumuna getirin

Ancak Snapchat, bu özelliği sadece Snapchat+ üyelerinin kullanıcılarına açmıştır. Snapchat+ üyeliği yapmak istemiyorsanız ne yazık ki My Al Sohbet robotunu silemezsiniz.

SNAPCHAT, KULLANICILARA DAHA FAZLA PARA ÖDEYEREK RAKİPLERİNİ YENMEYE ÇALIŞIYOR

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz