Son 10 yılın en çok indirilen uygulamaları

0
327 Okunma

Analitik şirketi App Annie kaynaklı verilere göre son 10 yılın en çok indirilen uygulamaları açıklandı.  Listeye bakıldığında Facebook yıllardır olduğu gibi 1.lik koltuğunu kimseye devretmiyor. Listenin devamına baktığımızda sırasıyla  gelen uygulamalar da Facebook’un bünyesinde olan uygulamalar; Facebook Messenger, WhatsApp ve Instagram olmak üzere ilk 4 sırayı Facebook kapmış durumda.

son-10-yilin-en-cok-indirilen-uygulamalari

Bu durum Facebook’un yıllardır hayatımıza nasıl etki ettiğini ve hayatımızın bir parçası olduğunu gösterir nitelikte. Ayrıca, kullanıcılarının verilerini çalma gibi skandallarla zor zamanlar geçirmiş olmasına rağmen son 10 yılın en çok indirilen uygulamaları listesi analiz edildiğinde insanların Facebook’tan vazgeçmediği de açık bir şekilde ortada.

son-10-yilin-en-cok-indirilen-uygulamalari-2

3 yıllık TikTok listeye 7. sıradan girdi

Listede Twitter ve Snapchat gibi tanıdık isimler dışında, 2016’da kurulan ve son dönemlerin en çok gündemde olan uygulamalarından TikTok karşımıza çıkıyor.

son-10-yilin-en-cok-indirilen-uygulamalari-1

Listede tanıdık olmayan tek isim gibi gözüken uygulama ise Çin merkezli Alibaba’nın sağladığı web tarayıcısı olan UC Browser.

son-10-yilin-en-cok-indirilen-uygulamalari-3

WhatsApp’tan yeni ücretli hatırlatıcı özellik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz