Sony, çantaları ekranla donatacak!

0
198 Okunma

Teknoloji devleri zaman zaman aldıkları patentlerle gündeme geliyorlar. Son olarak, Sony’nin ortaya çıkan patenti herkesi şaşırttı. Söz konusu patente göre omuz çantaları ve sırt çantalarına bir ekran paneli eklenecek gibi duruyor. Sony, bu yeni nesil teknolojiyi bir güç ünitesine ya da kontrol ünitesine bağlık esnek bir ekran olarak geliştiriyor.

Tasarıma göre çantaların üzerinde kağıt kadar ince elektronik ekranlar olacak. Bu ekranlar sayesinde telefonlarla bağlantı kurulabilecek. Tabi şirketin bu planları için uzunca bir zaman beklemek gerekiyor olabilir. Sony, ilerleyen zamanda bu tasarımı alıcıların zevklerine göre özelleştirebilir. Standart animasyonların gösterileceği ekranda oyun bile oynanabileceği söyleniyor.

Şimdilik bu teknoloji yenilikçi olsa da tüketici tarafında karşılık bulamayacağı düşünülüyor. Ancak, birçok analist ilerleyen zamanda bunun da bir pazar olacağı konusunda hem fikir.

Giyilebilir aksesuarlar hayatımıza gireli uzunca bir zaman oluyor. Bu aksesuarların daha da çoğalacağını öngörmek çok da zor değil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz