Sony WH-CH720N Gürültü Önleyici kulaklık tanıtıldı

0
521 Okunma

Teknoloji şirketlerinin başarılı isimlerinden Sony, kısa süre önce kulak üstü kulaklık serisine başka bir bütçe ürünü daha ekledi. İşte yeni Sony WH-CH720N kulaklığın özellikleri…

Sony WH-CH720N özellikleri

Yeni kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir ve aynı zamanda şirketin şimdiye kadarki en hafif baş üstü kablosuz kulaklığıdır. WH-CH720N, harici sesi düşük bir işlem gecikmesiyle ortadan kaldırarak genel gürültü gidermeyi iyileştiren Sony’nin Entegre İşlemci V1 çipiyle birlikte gelir. Ayrıca, arka plan gürültüsünü daha da azaltan ‘Çift Gürültü Sensörü’ teknolojisine sahiptir. WH-CH720N ayrıca ayarlanabilir Ortam Sesi modu ve Uyarlanabilir Ses kontrolü ile birlikte gelir.

sony-wh-ch720n-gurultu-onleyici-kulaklik-tanitildi-1

Aynı zamanda, ‘orijinal kayda daha yakın olan sesi geri yükleyerek’ ses kalitesini yükselten şirketin Dijital Ses İyileştirme Motoruna (DSEE) sahiptir. Çok noktalı bağlantıyı desteklediğinden, kullanıcılar ayrıca bir düğme veya sesli komutlar kullanarak cihazlar arasında geçiş yapabilir.

Yalnızca 192 gram ağırlığındaki kulaklıklar, uzun süreli kullanım için tasarlanmış olup sentetik deri ve üretan malzemelerden yapılmıştır.  Sony, aktif gürültü engellemeyi açarsanız pilin 50 saate kadar ve 35 saate kadar çıkabileceğini ve üç dakikalık şarjın size bir saate kadar oynatma süresi verebileceğini söylüyor.

Sony WH-CH720N, 17 Mart’tan itibaren Hindistan’daki Sony perakende mağazaları, ShopatSC web sitesi, büyük elektronik mağazaları ve e-ticaret web sitelerinden satın alınabilecek. Ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatı henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz