Sony yeni kablosuz kulaklıklarını sızdırdı

0
182 Okunma
sony

Sony yakın tarihte ürün gamına iki yeni parça daha ekleyecek. Henüz tanıtımı yapılmayan bu iki ürün, öncesinde sızdırıldı. Kulaküstü ve kablosuz kulaklık olarak tasarlanan iki yeni kulaklık hakkındaki detayları sizler için derledik.

Sony tasarım harikası iki yeni kulaklık sızdırdı

Sony yakında iki yeni kulaklık tanıtacak. Marka kulaklıkların tanıtımı yapılmadan bilgileri sızdırdı. Tasarımı ve özellikleri ile dikkat çeken kulaklıkların resmi tanıtımıda yakın zamanda yapılacak.

Sony WH-1000XM5 kulaküstü kulaklık

Bir önceki seriye göre daha modern bir görüntüye sahip kulaklık modeli; tüm beklentilerinizi karşılayacak özellikte. Şık taşıma çantası ve renk seçenekleri ile tasarıma önem verenlerin dikkatini çekecek Sony; ses kalitesi ile bu güzellikleri destekleyecek. ANC konusunda pazarın en iyisi olması beklenen kulaklığın pili 3.5 saatte tam şarj olabiliyor. Üstelik bu kısa şarj süresi ile 40 saatlik pil ömrü sunuyor. 3 mikrofon ile desteklenen kulaklığın yakında resmi tanıtımı yapılacak.

Sony LinkBuds S kablosuz kulaklık

Kablosuz kulaklık modeli seçenekleri bir hayli arttı. Kulaklık ve ses ürünleri konusunda kendini ispatlayan Sony; bu alanda da yeni ürünler ortaya çıkarıyor. Yakında tanıtımı yapılacak olan Sony LinkBuds S markanın en yeni kablosuz kulaklığı olacak. Şimdilik iki farklı renkte sızdırılan kulaklığın diğer detayları hakkında bilgi yer almıyor. Tasarım olarak şık olan kulaklık şarj kutusu ile daha kullanışlı hale gelecek. ANC destekleyeceğini bildiğimiz kablosuz kulaklık ile diğer kulaküstü modelin tanıtımı birlikte yapılıp pazara sürülecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz