Spotify’dan takibi kolaylaştıracak yeni özellik

0
224 Okunma

Her geçen gün kullanıcı deneyimini daha da arttıran Spotify, iOS ve Android için yeni bir özelliği kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Platform önümüzdeki haftalarda kullanıcılara; en sevdikleri sanatçılardan ve podcast şovlarından, yeni şarkılar ve albüm sürümleri hakkında bildirimler almalarını sağlayacak yeni bir sekme sunacak.

Spotify’a bildirim sekmesi geliyor

Spotify ana sayfasının sağ üst köşesine yerleştirilecek yeni bir zil simgesi ile takip ettiğiniz kullanıcıların tüm hareketlerini hızlı bir şekilde görüntüleyebileceksiniz. Şirketin konu hakkında yaptığı basın duyurusu şu şekilde:

“Telefonunuzdaki Ana Sayfa sekmesinin üst kısmında bulunan yeni zil simgesini tıklayarak Yenilikler özet akışınıza kolayca erişin. Zil simgesindeki mavi nokta göstergesi; son ziyaretinizden bu yana yeni şarkıların veya bölümlerin yayınlanıp yayınlanmadığını bir bakışta size bildirir. Yenilikler ayrıca, yeni müzik yayınlarını veya yeni podcast ve gösteri bölümlerini sıralamanıza olanak tanıyan filtreler içerir ve aradığınızı daha hızlı bulmanıza yardımcı olur.”

spotify-dan-takibi-kolaylastiracak-yeni-ozellik-1

Müzik zevkinizi renklendirecek uygulama ‘Spotify Palette’ tanıtıldı

Şirketin bu özelliği platforma entegre etmesinin sebebi; kullanıcıların uygulamayı daha sık ziyaret etmesini sağlamak olarak görünüyor. Ayrıca Türkiye‘de de kullanılacak özelliğin önümüzdeki haftalarda kullanıma sunulacağını belirtiliyor. Özelliği kullanmak isteyenlerin favori sanatçılarını veya podcast kanallarını takibe alması gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz