La Casa De Papel’den yeni bir teaser paylaşıldı

0
183 Okunma

Netfilix’in İspanya yapımı bir soygun dizisi olan La Casa De Papel’in 5. sezonu heyecanla bekleniyor. Final sezonuyla izleyici karşısına çıkacak dizden yeni bir teaser paylaşıldı.

Fragman 2 Ağustos’ta yayımlanacak

Netflix’in yayımladığı teaser ile 5. sezonun fragmanının ne zaman yayınlanacağını da belli oldu. Teaser’e göre resmi fragman, 2 Ağustos tarihinde izleyici karşısına çıkacak. İşte Netflix Türkiye tarafından “Şah mat?” notuyla paylaşılan tanıtım:

La Casa De Papel Netflix’teki başarısını sürdürüyor

La Casa De Papel’in yeni sezonunun yıldızları arasında Álvaro Morte, Úrsula Corberó, Itziar Ituño, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce bulunuyor. Yayımlanacak son sezonun paylaşılan resmi özeti ise şu şekilde:

“İspanya Merkez Bankası’nda 100 saatten fazla bir süredir kapana kısılan Çete; Lizbon’u kurtarmayı başarmıştır ancak ekipten birini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşar. Sierra tarafından esir alınan Profesör’ün ilk defa bir kaçış planı yoktur. Başka hiçbir şeyin ters gitmeyecekmiş gibi göründüğü dakikalarda; bankaya şimdiye kadar karşılaştıkları her şeyden çok daha güçlü bir düşman gelir: ordu. Soygun olarak başlayan her şey savaşa dönüşürken, tarihteki en büyük soygunun sonuna yaklaşıyoruz.”

la-casa-de-papel-den-yeni-bir-teaser-paylasildi-1

La Casa De Papel, Netflix küresel olarak yayınlama haklarını almadan önce İspanya’da sansasyon yaratmıştı. Popüler akış platformunda yayınlandıktan sonra izleyicilerden ve eleştirmenlerden olumlu geri dönütler aldı. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Drama Dizisi” ödülünü kazandı ve ilk gösteriminden bu yana sağlam bir izleyici kitlesine sahip oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz