Spotify, masaüstü tasarımını değiştiriyor

0
330 Okunma

Dünyanın en çok kullanılan çevrimiçi müzik platformu Spotify, masaüstü uygulamasında tasarım değişikliğine gidiyor. Spotify bugün Windows ve Mac cihazları için masaüstü tasarımını yeniledi. İşte detaylar:

İşte yeni tasarım

Yayınlanan yeni güncelleme ile Spotify’ın masaüstü ve web oynatıcısında iyileştirmeler yapıldı. Eski sürüme göre daha akıcı hale gelen Spotify aynı zamanda tasarım değişikliğine gitti. Uygulama içi karışıklığı gidermeyi amaçlayan şirket, yeni tasarımda Çalma Listeleri‘ne ağırlık gösterdi. Yeni güncellemenin ardından kullanıcılar, çalma listesi oluşturma ekranında hem müzik hem de podcast içeriklerini arayabilecekleri bir arama çubuğu görecek.

Kütüphanede filtreleme yapma araçları da sunan uygulama; Beğenilen Şarkılar, Haftalık Keşif, Günlük Miks ve Yeni Müzik Radarı gibi sayfaları Kitaplık sekmesine taşıdı. Spotify, tasarımında yaptığı değişiklikle masaüstündeki deneyimi mobile biraz daha yakın hâle getirmeyi amaçlıyor. Son olarak şirket yeni kullanıcı arayüzünün bugün tüm bölgelerde kullanıma sunacağını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz