Kültür ve sanat temalı 5 podcast serisi

0
247 Okunma

Yeni çağın radyo programları olan podcastler hemen hemen her konuda hazırlanabiliyor. Podcast dinlemeyi sevenler için Spotify’da dinleyebilecekleri kültür ve sanat temalı 5 podcast serisi tavsiyesinde bulunduk.

Anlatsam Roman Olur

Anlatsam Roman Olur’da İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümü mezunu Nida Dinçtürk; güncel kültür-sanat gelişmelerini takip ediyor, kültür-sanat dünyasından konuklar ağırlıyor. Ayrıca gündelik yaşamın içine sızan; ekonomiyle, politikayla dönüşen kültürünün yanı sıra, sanat dünyasından çarpıcı haberlerinden de bahsediyor.

Geekstra

Geekstra podcastleri; çizgi roman, film-dizi, oyun, etkinlik haberleri, cosplay galerileri konularının yer aldığı kayıtlardan oluşuyor.

Kahveli

Kahveli podcasti, Boğaziçi Üniversitesi Sinema Kulübü’nün her bölümünde başka bir konuğu ağırladığı tematik sinema sohbetlerinin yer aldığı bir yayın serisi.

Satır Arası

Kitap okumayı ve yorumlamayı seven; birbirini gençlik yıllarından bu yana tanıyan iki arkadaşın her ay 2 kitap okuyup, bu kitapları birlikte yorumlayarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdiği podcast serisi.

Ben Okurum

Deniz Yüce Başarır, “Ben Okurum”un her bölümünde okuduğu bir kitabı, kitabın ona hissettirdiklerini anlatıyor, alıntılar paylaşıyor ve dostlarıyla kitaplar hakkında sohbetler ediyor.

Spotify’da dinleyebileceğiniz anne-çocuk podcastleri

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz