Spotify o popüler özelliğe kavuşuyor!

0
94 Okunma
Spotify

Dünyanın en popüler müzik ve podcast dinleme platformları arasında yer alan Spotify, Instagram’ın popüler özelliğine yakın zaman içinde kavuşuyor olabilir.

Bu özellik elbette Hikayeler özelliği. Bildiğiniz gibi Hikayeler özelliği en popüler haline Instagram ve Facebook sayesinde gelmişti. Bir diğer popüler uygulama Spotify ise söz konusu özelliği öncelikle bir fenomene denetiyor. YouTube‘da 2.33 milyon takipçisi olan fenomeni  Summer Mckeen ile yeni özelliğini deneyen Spotify eğer beklendiği gibi bir geri dönüş alırsa diğer kullanıcıların da kullanımına sunuyor olacak.

Spotify-yeni-ozellik-yolda

Spotify Hikayeler özelliği yolda

Hikayeler özelliği kısa süreli anlık çektiğiniz ya da galeriden seçtiğiniz fotoğraflarınızı filtreler ile denetleyip paylaştığınız 24 saat içinde ise silinen kısa fotoğraflar ya da videolar olarak tanımlanıyor. Şu an için neredeyse aktif takipçi sayısı yüksek olan birçok platform bu özelliği bünyesine katmış durumda. Spotify da yeni özelliği ile söz konusu Hikayeler furyasına katılarak akımın gerisinde kalmadığını kanıtlıyor adeta.

Spotify Hikayeler özelliği ise tıpkı Instagram, Facebook ve YouTube’daki gibi daire olarak tasarlanmış profil fotoğrafının yeşil daire içine alınmış haliyle sunuluyor. Fotoğraf kısmına basıldığında eğer Hikaye atılmışsa, direkt açılıyor ve bakabiliyorsunuz. Yani klasik bir Hikayeler özelliği taşıyor.

Snapchat’in CEO’su TikTok hayranı çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz