Telefon işlevi görebilen akıllı eldivenler!

0
184 Okunma
akıllı eldivenler

Yeni geliştirilen akıllı eldivenler, içinde barındırdığı teknoloji sayesinde hem kulaklığı hem de telefonu elinize almadan arama yapmanızı sağlıyor.

Teknoloji her geçen gün gelişiyor, bunun etkilerini giyim endüstrisinde de yoğunlukla görüyoruz. Üşütmeyen tişörtler, kırışmayan kumaştan gömlekler ya da istediğiniz sloganı yazabileceğiniz ince OLED panelli tişörtler… Hepsi teknolojinin giyim endüstrisinde geçirdiği başkalaşım ile açıklanabiliyor.

Şimdi ise akıllı bir eldiven geliştirildi. Kjus tarafından geliştirilen bu eldivenin özelliklerine bakıldığında ise oldukça göz doldurduğunu görüyoruz. Bluetooth 2.0 bağlantı teknolojisinin kullanıldığı bu kış eldivenleri, kulaklık ve telefona gerek kalmadan yalnızca eldiveni  kullanarak arama yapma ve cevaplamayı sağlıyor.

Giysilerinizi buharla temizleyen dolap: Samsung AirDresser

Akıllı eldivenler özellikleriyle şaşırtıyor

Kış sporları ile ilgilenenlerin hayatını baya kolaylaştırıcak olan bu teknolojiye bakıldığında bir de elleri sıcak tutması için Fast Thermo Core teknolojisinin kullanıldığı görülüyor. İçinde Bluetooth 2.0’ın yanında, hoparlör bir de OLED bir panel barındırıyor. Bu sayede aramaları kontrol edebiliyor ya da isterseniz cevaplayabiliyorsunuz. Bakıldığında çok başarılı bir ürün olan bu eldivenlerin fiyat etiketi ise 400 dolar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz