Squid Game gerçekten oyun oluyor! İşte başvuru şartları

0
819 Okunma
Squid Game oyun oluyor

Netflix’te izlenme rekorları kıran neredeyse tüm dünyanın izlediği Squid Game şimdide oyun oluyor. İkinci sezonun onayını alan popüler dizi gerçek hayatta kendine yer edinecek. İşte büyük ödül verilecek olan gerçek oyunun detayları.

Squid Game gerçekten oyun oluyor!

Kore fanlarının gözdesi olup bir anda dünya gündemine oturan popüler dizi; Netflix’in en popüler dizileri arasında. Popüler diziyi neredeyse izlemeyen kalmadı. Karmaşık duygular yaşatan dizinin ikinci sezonu adeta müjde niteliğindeydi. Kesinleşen ikinci sezonun ardından filmden çarpıcı bir açıklama geldi. Netflix, gerçek bir Squid Game yarışması düzenlediğini duyurdu. Toplamda 456 kişinin katılacağı yarışmada birinciye 4.56 milyon dolar ödül verilecek.

Squid Game The Challange adı ile duyurusu yapılan oyun, ilk duyduğunda dizinin fanlarını endişelendiriyor. Çünkü dizide büyük ödüle ulaşana kadar kaybedenler hayatını kaybediyordu. Fakat gerçek hayatta tabi ki böyle bir durum söz konusu değil. Yarışmaya katılacak gerçek kişiler sadece dizide geçen oyunları oynayacak ve kaybetmeleri durumunda hiçbir zarar görmeyecek. Duyurunun yapılmasının ardından yarışma başvuruları da başladı. Dünyanın dört bir yanından başvuruların alınacağı yarışmada İngilizce bilen kişiler olacak. Ayrıca çekimlerin yapılacağı bu gerçek oyunda yarışma Netflix üzerinden yayınlanacak.

Büyük merak uyandıran dizinin gerçek bir oyun olması beklenmeyen bir hamleydi. Duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca yarışmaya başvurmak için buraya tıklayın!

Siz Squid Game The Challange yarışmasına başvurmayı düşünüyor musunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz