Star Wars hayranları müjde! Apple Arcade’e özel yeni oyun geliyor

0
136 Okunma

Apple’ın abonelik üzerine kurguladığı oyun servisi Arcade’in oyun kütüphanesi, genişlemeye ve yeni oyunlar kazanmaya devam ediyor. Bunun en yakın örneği Lego tarafından geldi. Birçok farklı senaryoda oyuna sahip olan Lego, bu kez Star Wars Battles ile Apple Arcade’e geliyor.

Star Wars evreni ile Lego’da buluşun

Gerçek zamanlı strateji oyunu, çok yakın bir zamanda Star Wars hayranlarının beğenisine sunulacak. Buna göre Lego’nun, Star Wars: Skywalker Efsanesi oyunun gelecek bahara kadar çıkmamasını Battles ile telafi ettiği düşünülüyor.

Apple Arcade’in yeni oyununda Star Wars evrenine dahil olarak karakterler, birlikler ve araçlardan oluşan bir koleksiyona sahip olacaksanız. Örneğin Boba Fett’e karşı porg oynayabileceksiniz.

Ayrıca Lego Star Wars Battles’ta güç için bir tarafa bağlı kalmayacaksınız. Oyunda farklı oyun stilleri sahip bir aydınlık ve karanlık taraf orduları desteniz olacak. Ek olarak Dart Vader’ın Force Slam’i ve Luke Skywalker’ın Force Push’u gibi bir çok yeteneğe de erişebileceksiniz.

Oyunda Hoth, Naboo ve Endor dahil olmak üzere bazı tanıdık haritalarda inşa ederek, savunarak saldırarak, bölge ele geçirmeye çalışacağınız harika bir macera ve aksiyon Star Wars severleri bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz