Stranger Things 4. sezon 1. kısım resmi fragmanı yayınlandı

0
254 Okunma
Stranger Things 4. sezon

Netflix sevilen dizini Stranger Things 4. Sezonu hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yeni sezonun birinci kısmı için geçtiğimiz günlerde bir takım fotoğraflar paylaşan Netflix, resmi fragmanı da paylaştı.

Uygun fiyatlı Oppo F21 Pro serisini tanıtıldı!

Stranger Things 4. sezon 1. kısım resmi fragman

Stranger Things 4 sezonu bürük bir merakla bekleniyor. Zaman zaman ayrıntıların aktarıldığı dizinin resmi fragmanı nihayet paylaşıldı. 27 Mayıs’ta ilk kısım 1 Temmuz’da ikinci kısmı yayınlanacak dizinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Netflix Türkiye YouTube kanalında paylaşılan fragman ile ilgili yapılan açıklama da şu şekilde;

“Hawkins’e dehşet saçan ve büyük yıkıma sebep olan Starcourt Savaşı’ndan bu yana altı ay geçmiştir. Savaşın getirdiği sonuçlarla boğuşan dostlarımız, ilk kez birbirinden ayrı düşer. Bir yandan da lise hayatının getirdiği karmaşaya göğüs geren arkadaşlar için işler hepten zorlaşmıştır. En savunmasız oldukları böylesi bir anda korkunç, doğaüstü bir tehdit ortaya çıkar. Bu tehdit, çözülmesi durumunda Baş Aşağı Dünya’nın etrafa saldığı dehşete son verebilecek tüyler ürperten bir sırrı da beraberinde getirir.”

Stranger Things 4. sezon

Dizi bilindiği üzere 5. Sezonda sevenlerine veda edecek. Son sezon ile ilgili yapılan bir diğer açıklama da şu şekilde;

“Hawkins’e korku, dehşet ve yıkım getiren Starcourt Savaşı’nın üzerinden altı ay geçmiştir. Savaşın sonuçlarıyla cebelleşen dostlarımız ilk kez birbirinden ayrı düşmüştür. Üstelik lise hayatının zorluklarıyla uğraşmak da işlerini hiç kolaylaştırmaz. Bu hassas dönemde ortaya çıkan doğaüstü yeni ve korkunç bir tehdit, dehşet verici bir gizemi beraberinde getirir. Bu gizem çözüldüğü takdirde Baş Aşağı Dünya kâbusu nihayet son bulabilecektir.”

Siz Stranger Things 4. sezon 1. kısım resmi fragmanını izlediniz mi?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz