Paco Rabanne değerli parçaların NFT’lerini satışa çıkarıyor

0
141 Okunma

Moda evi Paco Rabanne değerli parçalarının NFT’lerini 12 Nisan’da satışa çıkarıyor. Selfridges ile işbirliği yapan NFT satışlarından elde edilen kar ile ürün çeşitliliğini arttırmayı planlıyor.

12 farklı elbisenin NFT’si ile satışa çıkıyor

NFT olarak satılacak olan elbiseler daha önce Metaverse Moda Haftası sırasında Decentraland’daki sanal mağazada gösterime çıktı. Paco Rabanne x Selfridges isimli mağazada gösterime çıkan elbiseleri Selfridges.com adresinden deneyimleyebiliyorsunuz.

Paco Rabanne nft

Satılması planlanan elbiseler içerisinde dikenli altın büstiyer, transparan lame pelerin gibi dikkat çeken 12 parça yer alıyor. Giyilmesi zor olarak ktegorilendirilen bu parçaların sanal dünya da daha çok değer görmesi bekleniyor.Birçok marka Metaverse Moda Haftası’ında içeriklerini yayınladı. Tommy Hilfiger, Etro ve Rebecca Minkoff bu etkinliğe dahil olan markalardan. NFT gelirleri markaların geleceğine yatırım yapmaları için daha iyi bir fırsat olarak görünüyor.

Stranger Things 4. sezon 1. kısım resmi fragmanı yayınlandı

Paco Rabanne’nin yeni genel müdürü Nadia Dhouib konu hakkında; “Bu aktivasyonla Paco Rabanne bilgi birikimini, tarihini ve değerlerini yeni bir kitleyle paylaşmak istedi” şeklinde konuştu. 2013 yılında görece başlayan Nadia Dhouib, moda evinin yeniden canlanmasında ki en büyük sebep olarak görünüyor. NFT satışları hakkında da fikirlerini sunan başarılı yönetici şu kelimeleri aktardı;

“Yeni nesli beslemek ve onlara ilham vermek bizim görevimiz. Geçmişi yaşatmak için bazı parçaları NFT olarak satmak erdemli bir döngü. Bu çok doğal hissettiriyor.”

Sizin ilk aldığınız NFT ne ile ilgili?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz