Stranger Things 4. sezon yeni fragmanı yayınlandı!

0
450 Okunma
Stranger Things

Video içerik platformu Netflix, en çok sevilen dizilerinden Stranger Things 4. Sezon fragmanını yayınladı. Hayranları tarafından merakla beklenen dizi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 2022 yazında yayınlanması beklenen dizi için henüz net bir tarih bulunmuyor.

Stranger Things 4. sezon fragmanı

Dizinin sezonları arasındaki zaman farkının yapıma açıkça yansıtıldığı fragman, hayranların merakını bir nebze giderecek. “Kaliforniya’ya Hoş Geldiniz” isimli fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yeni sezon fragmanında; Eleven, Mike’a yazdığı mektupta “geçirdiğimi en güzel ara tatil olacak” diyerek geçen zamanı vurguluyor. Fragmanın devamında yeni sezonda karşılaşacağımız aksiyon sahneleri de gösteriliyor.

Squid Game liderliği kısa sürdü! İşte yeni popüler yapım

Netflix, Stranger Things dizisi hakkında şu ifadelere yer veriyor;

1980’lerin bir nesli büyüleyen klasiklerine yazılmış bir aşk mektubu niteliğindeki Stranger Things, bir çocuğun sırra kadem bastığı 1983 yılı Indianası’nda geçiyor. Arkadaşları, ailesi ve yerel polis, onun ortadan kayboluşuna dair cevapları ararken kendilerini devlet tarafından yürütülen çok gizli deneylerin, ürpertici doğaüstü güçlerin ve son derece tuhaf küçük bir kızın karıştığı sıra dışı bir gizemin içinde bulur. Şimdi hayatta kalmak için güç birliği yapmak ve arkadaşlığın korkudan daha güçlü olduğunu hatırlamak zorundadırlar.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz