WhatsApp “Topluluklar” özelliği ile platforma yenilik katacak

0
183 Okunma
whatsapp

İlk olarak geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Topluluklar özelliği hakkında henüz net bilgiler yer almıyordu. Duyurusu yapılan özelliğin bazı detayları ortaya çıkmaya başladı. İlk olarak XDA Developers tarafından ortaya çıkarılan özellik; WhatsApp’a yeni bir kullanım şekli getiriyor. İşte yeni özellik hakkında ortaya çıkan detaylar.

WhatsApp’a Topluluklar özelliği geliyor. Peki bizi neler bekliyor?

Mesajlaşma platformu WhatsApp bünyesine kattığı özellikler sayesinde sadece mesajlaşma platformu olmaktan çıktı. Sesli ve görüntülü görüşmeler, durum güncellemeleri ve özelleştirilebilir sohbet ayarları ile kullanıcıları memnun eden uygulama; yeni bir özelliğin peşinde. Topluluklar adının verildiği özellik, geçtiğimiz haftalarda bir beta sürümünde fark edildi. Henüz geliştirme aşamasında olan özellik hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

whatsapp-topluluklar-

WABetaInfo’nun haberine göre sohbet grupları sayesinde sosyal ve iş ortamlarının iletişim merkezi haline gelen platform; Topluluk özelliği ile grup kurma işlemini kolaylaştıracak. Bunun yanı sıra yöneticilere de daha fazla kontrol hakkı sunacak. Gruplardan farklı olarak yönetilecek bu özellikte uçtan uca şifreleme ile mesajlar koruma altında olacak. Topluluklar seçeneğinin simgesi de gruplardan farklı tasarıma sahip. Grup içi gruplamalara imkan verecek özellik ile daha etkin bir sohbet ortamı kurulabilecek. Topluluklar davet özelliği ile kullanıma sunulacak. Kullanıcılar bu gruplara davet bağlantısı ile katılacak.

WhatsApp Web telefon bağlantısı olmadan nasıl kullanılır?

Oldukça farklı bir deneyim sunacak olan özelliğin henüz ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Yeni Topluluklar özelliği hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz