Stüssy ve Beats by Dre’den özel tasarım hoparlör

0
554 Okunma

California merkezli sokak giyim markası ile ünlü ses şirketi iş birliğine gitti. Beats Pill+ taşınabilir hoparlörün tamamen ortadan kaldıran Beats, popüler taşınabilir hoparlörü bu kez sokak giyim markası Stüssy ile işbirliği içinde geri getireceğini açıkladı.

Beats Pill+ yeniden tasarlandı

Amerikalı rapçi ve ses girişimcisi Dr. Dre, markanın 2015’teki başlangıcından bu yana Beats için bir dizi özel sürüm hoparlör ve kulaklık seti oluşturdu. Balmain, Fendi, grafiti sanatçısı Barry McGee, A-Cold-Wall dahil olmak üzere çeşitli güçlü isimlerle çalışan şirket bu kez Stüssy ile Beats Pill+ taşınabilir hoparlörü yeniden tasarladı.

stussy-ve-beats-by-dre-den-ozel-tasarim-hoparlor-1stussy-ve-beats-by-dre-den-ozel-tasarim-hoparlor-2

Pill+, stereo aktif iki yönlü geçiş sistemi, yüksek ve düşük frekans birimlerinin ayrı tasarımı, yüksek rüzgarlı dahili mikrofon ve 12 saatlik pil ömrü ile donatılmıştır. Genel şeklini ve imza biçimini koruyan bu versiyon, arkada Stüssy’nin imza logosunu, tamamen siyah bir gövdeyi ve hoparlör ızgarasının her tarafına sıvanmış klasik kemik sanat eserlerinin yanı sıra “Tek iyi sistem bir ses sistemidir” ifadesini içeriyor.

Sınırlı sayıda üretilen Beats Pill+’da kullanılan kafatası ve kemik motifi, Powell Peralta, Skull Skates ve Santa Cruz gibi markaların temanın varyasyonlarını kullandığı 80’ler ve 90’lar boyunca patenci kültürünün temeline dayanıyor. Fiyatı 185 ABD Doları olan Stüssy x Beats by Dre Pill+ hoparlörün ülkemizdeki fiyatı ise 3,600 TL.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz