Su geçirmez en iyi 5 teknolojik ürün

0
119 Okunma
Su geçirmez 5 teknolojik ürün

Su geçirmez teknolojik ürünler, yaz tatillerinde  her zaman gönül rahatlığıyla kullanabileceğimiz ürünlerin başında gelmiştir. Bu yazmızda, tatilde suyla temas etmesinden korkmadan özgürce kullanabileceğimiz  su geçirmez 5 teknolojik üründen bahsettik.

1- Tayogo su geçirmez müzik çalar

Benzersiz bir tasarıma sahip olan Toyogo su geçirme müzik çalarlar tatilde valizimizde olması gereken ürünlerin başında geliyor.Tayogo Su geçirmez MP3 Çalar Kulaklık ile  havuzbaşında veya sahilde doyasıya müzik dinleyebilirsiziniz. Bu müzik çalar 8GB depolama alanına sahip.Üstelik  3 metre derinliğe kadar su geçirmiyor.

su geçirmez 5 teknol

8GB’lık belleği sayesinde  2000 şarkıya kadar müzik kapasitesi mevcut.Aynı zamanda  60 dereceye kadar ısıya dayanıklı.Bu sayede kavurucu sıcaklıklar da da zarar görmüyor.

Fiyat:42$

2- GoPro HERO6 10m derinliğe kadar su geçirmiyor

Su geçirmez kasaya sahip olan HERO6 GoPro,  10 metreye kadar su yalıtımı yapıyor. Görüntü sensörü teknolojisi sayesinde, 4K video ve 12 Mega Piksel resimler çekebiliyor. Ayrıca; alıcıya ulaştırılan kutuda, çok çeşitli montaj ve aksesuarlarla birlikte geliyor. Üstelik Bluetooth ve Wi-Fi özelliği ile istediğimiz anda paylaşım yapabiliyoruz!

Fiyat: 175$

3- Ultimate  Wonderboom  hoparlör

Ultimate Wonderboom Hoparlör, Logitech firması tarafından  yapılmış tamamen su geçirmez bir hoparlördür.  Hem sağlam hem de su üzerinde yüzebilen, hafif ve taşıması kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Bataryası yaklaşık 10 saat sürer ve kullanımı kolaydır.Oldukça şık bir tasarıma ve mükemmel ses kalitesine sahiptir.

Fiyat:60$

 

4- Hedef Sıfır Girişim 30 Güç Bankası

Hedef Sıfır Girişim 30,  su geçirmez bir powerbanktir. Taşışınabilir pil,  7800 mAh kapasiteye sahip. Bu kapasite ise; modern akıllı telefonların büyük çoğunluğunu tamamen şarj etmek için yeterli bir kapasite. Powerbankde iki adet USB portu ve dahili bir mikro USB konektörü bulunuyor. Ayrıca powerbank, bir LED el feneri ile birlikte geliyor.Bu yaz şarjımız kalmadığında telefonlarımızı bu powerbank ile doyasıya şarj edebiliriz!

Fiyat:94 $

5- Apple iPhone X

Apple’ın en yeni modeli olan iPhone X,  suyun bulunduğu her alanda özgürce hareket etmemize olanak sağlıyor. Bu akıllı telefon tüm ortamlarda, eğer daha önceden hasar görememiş ise   1 metre su altında  30 dakika boyunca hiçbir şey olmadan kalabiliyor.

Fiyat:999 $

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz