Taha Duymaz Öldü Mü? Sosyal Medya Fenomeni Enkaz Altındaydı!

0
329 Okunma

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem birçok ili etkiledi. Yaklaşık 32 bin vatandaşımızı kaybettiğimiz bu felaket hepimizi derinden yaraladı. Çektiği yemek videoları ile ünlenen fenomen Taha Duymaz’ın da enkaz altında kaldığı haberini almıştık. Günler süren çalışmalardan ve ortaya atılan asılsız iddialardan sonra Taha Duymaz’ın son durumu belli oldu!

Taha Duymaz Öldü Mü? Yaşıyor Mu?

1.3 milyon takipçiye sahip Taha Duymaz’ı çektiği yemek videolarıyla biliyorduk. Hatay’da yaşayan Taha, deprem gecesi kardeşi ile birlikte halasında kalmıştı. Felaket o gece Taha’nın bulunduğu evi de yerle bir etti. Ablası, CZN Burak aracılığı ile sevenlerine hala umut olabileceği üzerine birçok haber yollamıştı. Fakat 10 gün sonra üzücü haber geldi. Enkaz çalışmaları sonucu kardeşi, halası ve Taha Duymaz’ın maalesef cansız bedenlerine ulaşıldı.

Ailesiyle birlikte enkaz altında kalan Taha Duymaz'ın ablasından açıklama: Asılsız haberlere inanmayın! - Magazin Hayat

Taha Duymaz’ın acılı ablası Semiha Duymaz’a da prim kasıyor gibi çirkin iddialar atılmıştı. Bu üzücü haberi almadan önce ablası sosyal medyada şu paylaşımı yaptı!

“Bu zamana kadar sustum. Acımı sizin gibi gereksiz insanlar yüzünden yaşayamıyorum. Kardeşlerim, halam, eniştem enkaz altında! Ben yabancı değilim, benim canlarım, kanlarım, hayatlarım onlar! Burada prim kasacak, yok takipçi, yok bilmem ne Taha var melek var umut! Bırakın buradan hala çıkmadılar ve hala bekliyoruz. Ben geldim geleli sadece bir kere annemi görmeye gittim ne haldedir diye… Burada her çıkan cesede bakmanın psikolojisini anlayamazsınız. Onlardır diye bir umutla ya ölü, ya diri ama siz bu duyguyu bu acıyı hissedemezsiniz. Dilerim Allah’tan bu boş konuşan ‘saklıyor’ diyen insanlar ‘prim yapıyor’ diyen klavye delikanlılarına Allah size yaşatmasın dilerim Allah’tan yaşatmasın” dedi.

Taha Duymaz SON DURUM nedir? Ölüm haberlerine Taha Duymaz'ın ablası isyan etti! Taha Duymaz son dakika bilgileri - Magazin Haber

 

Son olarak Taha yaptığı bir röportajda “belki yarın öleceğim, çok yaşamayacağımı hissediyorum. O yüzden içimden ne geliyorsa onu yapıyorum.” ifadelerinde bulunmuştu. Allah rahmet eylesin.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz