Tam kapanmada izleyebileceğiniz en iyi Netflix filmleri

0
731 Okunma

Koronavirüs salgını nedeniyle girdiğimiz tam kapanma dönemi tüm sosyal faaliyetleri adeta sıfıra indirdi. Bayramdan sonra daha sağlıklı ve vaka sayılarının azalmasını ümit ederek hepimiz evlerde karantinaya girdik. Bu süreçte yapabileceğiniz aktivitelerini sizinle paylaşmaya devam edeceğiz. Tam kapanma döneminde izleyebileceğiniz en iyi Netflix filmlerini sizler için listeledik.

Tam kapanma döneminde izleyebileceğiniz filmler

Death To 2020

Death To 2020 Netflix

2020 yılında yaşanan felaketlerin konu alındığı film, biraz belgesel biraz komedi tadında. Geçtiğimiz 12 ayın tüm arşiv görüntüleri hayali bir ses ile bir araya geliyor.

The Platform

The Platform Netflix film

Film her katta iki adet mahkumun kaldığı dikey bir hapishanede geçiyor. Mahkumlar için tek bir yemek platformu var ve katları tek tek geziyor. Kısıtlı sürede yemek yiyebilen mahkumlar, erzak depolayamıyor. En üstteki mahkumların ziyafet çekerken en alttaki mahkumların açlıktan ölmeye mahkum edildiği bir trajedi gözler önüne seriliyor.

Fractured

Fractured Netflix film

Bir anda sırra kadem basan ailesini arayan adamın konu alındığı filmde; Ray karakterini zorlu bir mücadele bekliyor.

Bright

Bright Film

Film tüm ırkların; elflerin, orkların perilerin ve insanların hepsinin yaşadığı bir zaman diliminde geçiyor. Dünyanın varlığını tehdit altına sokan ve her şeyi yok edebilecek kutsal emanet koruma altına alınmaya çalışıyor.

Okja

Okja Film

Güney Kore dağlarında dev bir yaratık ile büyüyen Mija, deney yapan insanlar tarafından kaçırılır. Mija, kaçırılan dostu Okja’yı kurtarmak için mücadele verir.

Annihilation

Annihilation

Devlet, bir bölgede yaşanan olağanüstü olaylar sebebiyle bölgeyi tahliye etme kararı alır. Daha sonra bölgenin araştırılması için ekipler gider. Bölgede tahmin edilenden çok farklı şeyler ekipleri bekliyordur.

Sevdiğim Tüm Erkeklere

Sevdiğim Tüm Erkeklere

Aşık olduğu ve herkesten sakladığı bu aşkı için yazdığı gizli mektupların üçüncü kişiler tarafından sahiplerine gönderilmesini konu alan filmde Lara Jean’in karmaşaya dönen hayatı konu alınıyor.

Rüzgarı Dizginleyen Çocuk

Rüzgari dizginleyen çocuk

13 yaşındaki William Kamkwamba tüm imkansızlıklara rağmen okulu ve fen bilimlerini çok sever. Yaptığı rüzgar tribünü ile hem ailesini hem de bütün köyü kıtlıktan kurtarır.

Oğluma Notlar

Oğluma notlar

Ölümle pençeleşen kadın gelecekte oğluna kalması için bir defter hazırlar. Gerçek bir öyküden uyarlanan filmde yaşam ölüm ve sevgi hakkında çeşitli notlar yer alıyor.

Fırtına Anı

Fırtına anı 1

Vera, zamandaki bir sorun sayesinde 25 yıl öncesine giderek bir oğlanın hayatını kurtarır. Kurtardığı adam gelecekte kendi kızını kaybetmesine sebep olur.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz