Çocuklarınızla beraber evden gezebileceğiniz sanal müzeler

0
499 Okunma

Tam kapanma sürecinde çocukların hem eğlenip hem öğrenmesi için bilim, sanat, tarih ve daha birçok kategorideki sanal müzeleri sizler için derledik. İşte çocuklarınızla beraber evden gezebileceğiniz sanal müzeler:

MetKids

Dünyanın en büyük ve en önemli müzelerinden biri olan MET, 7-12 yaş aralığındaki çocuklardan ilham alarak oluşturduğu ve onlar tarafından test edilip onaylanarak hayata geçirdiği sanal müzesi MetKids’de farklı deneyimler ve keyifli içerikler sunuyor. Bu içeriklere ulaşmak ve sanal müzeyi gezmek için buraya tıklayınız.

Children’s Museum

En İyi 15 çocuk Müzesi arasında yerini alan Children’s Museum, çocukları aktivitelerine artık online olarak teşvik ediyor. Sanal müzenin eğlenceli ve öğretici aktivitelerine katılmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Smithsonian Havacılık ve Uzay Müzesi

Çocukların çok merak ettiği  uzay, astronomi ve havacılık temasındaki müze;  uzay araçlarının tarihinden ünlü astronotlara kadar pek çok konuda bilgi veriyor. Smithsonian Havacılık ve Uzay Müzesi‘ni sanal olarak gezmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Nepal Children’s Art Museum

Nepal Çocuk Sanat Müzesi olarak da bilinen Nepal Çocuk Sanat Müzesi; çocuklar ve gençler için tasarlanmıştır. Ayrıca Google ile işbirliği yapan sanat müzesi Google Arts & Culture üzerinden Nepal’deki birçok farklı sanatçı ve sanat kuruluşu tarafından yapılan tüm harika sokak sanatlarını sanal olarak sergilemektedir.

Gyeonggi Children’s Museum

Gyeonggi Çocuk Müzesi, çocuklar için hayal gücünü ve yaratıcılığı artırmak adına; çok çeşitli konuları ve kavramları içeren eserleri içinde barındırıyor. Çocuğunuzla gezebileceğiniz sanal müzeye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz