Tamamen iPhone ile çekilen bir video daha yayınlandı

0
410 Okunma

Apple Music ve Karnaval Medya Grubu arasında yapılan işbirliği kapsamında, Pusula Stüdyo odasına her ay bir sanatçı konuk oluyor. Son olarak, Pusula Stüdyo, Nova Norda’nın klibi ile yenilendi. Böylece, tamamen iPhone ile çekilen bir video daha yayınlanmış oldu.

Tamamen iPhone ile çekilen yeni video yayında

Apple Music ve Karnaval Medya Grubu işbirliği ile 2017 yılından bu yana yaklaşık 260 sanatçı röportajı ile devam eden Pusula Radyo programı her ay yenilenen Pusula Stüdyo özel odası ile daha da genişledi. Pusula Stüdyo için özel oluşturulan stüdyolarda tamamı iPhone ile çekilen ve yönetmenliğini Yalçın Birol’un yaptığı müzik videoları, dinleyicilerin hayranı olduğu müzisyenleri ve şarkılarını yepyeni bir boyuta taşıyarak benzersiz bir izleme deneyimi sunuyor.

Her ay konuk almaya devam edecek Stüdyo’nun yanında Pusula isimli radyo programı da devam ediyor. Sanatçılar, bu programa da telefon röportajları ile konuk oluyor.

Her ay yeni bir sanatçının özel performansının yayınlandığı odaya buradan ulaşabilirsiniz.

Yalçın Birol Kuzeye Kaç! özel video klibi ile ilgili deneyimlerini şöyle anlatıyor: “Pusula Stüdyo, her sanatçının karakteri ve söylediği şarkının ruhuna göre yeniden şekillenen fantastik bir dünya ve bu ortamın maestrosu iPhone. Özellikle Nova Norda’nın çekimine hazırlanırken, şarkının sözleri, koreografisi ve ambiyansı için 1.5 ay birlikte çalıştık. Sanatçının ve dans ekibinin enerjisini yansıtabilmek adına koreografiyi ayrı ayrı planlarda çekmeden ve kesmeden one-shot çektim ve iPhone’u tutan rig kullandım ancak ortaya çıkan işin doğallığını korumak icin herhangi bir stabilizasyon ekipmanı veya gimbal kullanmadım. Özellikle Nova Norda’nın çalışma disiplinini ve 2Day Dance ekibinin vermiş oldukları emeği bir araya getirdiğimizde ortaya çıkan işten büyük keyif aldım.”

Bu arada videonun iPhone XS Max ile çekildiğini belirtelim. Video için Filmic Pro ve fotoğraflar için Halide uygulamaları kullanıldı. Montaj kısmında ise Final Cut Pro X’ten destek alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz