Tasarım iddialı Xiaomi Civi’nin ilk görüntüleri ortaya çıktı!

0
259 Okunma
xiaomi civi

Tasarımı ile iddialı olan Xiaomi Civi, hakkında hiçbir detay verilmemesi sebebi ile büyük merak uyandırmıştı. Geçtiğimiz saatlerde ortaya çıkan telefonun en net görüntüleri bir video ile paylaştı. İşte merakla beklenen telefonun görüntüleri

 Xiaomi Civi tüm ayrıntıları ile karşınızda!

Mukul Sharma adlı Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan video ile ortaya çıkan Xiaomi Civi  üm tasarım özellikleri ile karşınızda. Akıllı telefonun 360 derece görüntüsünü veren videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yeni serinin Xiaomi CC modelinin yerini alacağı iddiaları halen sürüyor. Yapılan açıklamaya göre; “Xiaomi Civi. Modaya uygun ve çeşitlendirilmiş tasarım ve yenilikçi görüntüleme teknolojisi ile. Kendinden memnun ve kendine güvenen her genç adama eşlik edin, benliğin doğuştan gelen güzelliğini keşfedin.”

Akıllı telefonun tasarımının yanı sıra bazı teknik detayları da ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre; Xiaomi Civi arka kısmında 3 farklı sensöre sahip bir kamera kümesi yer alıyor. AMOLED ekrana sahip cihazın 6,98 mm kalınlığı ve 166 gram ağırlığı olduğu ifade ediliyor. Serinin ilk gündem olmasının ardından tasarım ve kamera konusundaki iddiaları yerini bulacak gibi. Oldukça modern tasarımı bulunan akıllı telefonun kamera özelliklerin beklentisi de büyük. Hatta @Xiaomiui adındaki bir kullanıcı Xiaomi Civi’nin ultra geniş ve 3x telemakro sensörle birleştirilmiş 64MP birincil atıcı ile geleceğini; ayrıca 8k ve 960FPS Ağır çekim videolar çekme özelliğine sahip olacağını iddia ediyor.

https://twitter.com/xiaomiui/status/1440942443554349056?s=20

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz