Facebook’ta bir gönderi nasıl sabitlenir?

0
330 Okunma
Facebook’ta bir gönderi nasıl sabitlenir

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından bir olan Facebook; büyük bir iletişim ağına sahip. Neredeyse her yaştan kullanıcının içinde bulunduğu platform; sosyal yaşantımız ve iş dünyasında oldukça popüler. Kişisel bloglardan mağazalara kadar birçok kuruluşun içinde yer aldığı uygulamada; bazı gönderileri sayfanızda sabit olarak tutmak isteyebilirsiniz. Aklınızda “Facebook’ta bir gönderi nasıl sabitlenir?” sorusu varsa doğru yerdesiniz.

Facebook’ta bir gönderi nasıl sabitlenir?

Facebook’ta bir gönderi nasıl sabitlenir

Birçok paylaşım yaptığınız platformda bazı bilgiler sizin için daha önemlidir. Ya da profilinize giren kişilerin hakkınızda ulaşmasını istediğiniz önemli bir gönderiniz olabilir. Yeni içerikler paylaşırken bunların kaybolmasını istemiyorsanız; istediğiniz bir içeriği profilinize sabitleyebilirsiniz. Üstelik bunu yapmak çok kolay. İşte uygulamanız gereken adımlar;

Bu özelliği kullanmak için öncelikle Facebook hesabınıza giriş yapmalısınız. Giriş yaparken bilgisayar, telefon, tablet arasında istediğinizi tercih edebilirsiniz.

  1.  Hesabınıza giriş yapın ve profilinize girin.
  2.  Sabitlemek istediğiniz gönderiyi seçin.
  3. Gönderinin sağ üst kısmında yer alan üç noktaya(seçenekler) ögesine dokunun.
  4. Açılan pencereden “Gönderiyi başa tuttur” seçeneğine tıklayın.
  5. Sayfayı yenileyin.

İşte bu kadar kolay.

Çalışma odasında bulunması gereken 5 teknolojik ürün

Sabitlemek istediğiniz gönderiyi bu kolay adımlar sayesinde başta tutabilirsiniz. Sonrasında paylaştığınız tüm gönderiler; sabitlenen gönderinin altına gelecektir. Daha sonra eğer sabitlenen bu içeriği değiştirmek isterseniz; üç nokta kısma tıklayarak “Gönderiyi baştan kaldır” seçeneğine tıklayın. Bu şekilde profilinize sadece bir tane içerik sabitleyebilirsiniz. Başka bir içerik sabitlediğiniz zaman ilk içerik ortadan kalkar.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz