Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alternatifi

0
646 Okunma
Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alterneatifi

Dizüstü bilgisayarların yaygınlaşması ile masaüstü bilgisayar kullanımı bir hayli azaldı. Sadece masaüstü bilgisayarlara özel gibi görünen klavye seçenekleri; artık dizüstü bilgisayarlar için de tercih ediliyor. Bilgisayarda dahili bir klavye varken buna ne gerek var diyenler elbette vardır. Ama daha rahat kullanım sağlayacak, oyun, yazı gibi özel alanlar için tasarlanmış klavyeler oldukça ilgi çekiyor. Siz de bir klavye satın almak istiyor ama klasik modellerden sıkıldıysanız doğru yerdesiniz. İşte tasarımı ile fark yaratacak 10 klavye alternatifi 

Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alternatifi

Philips Rainbow Rgb Aydınlatmalı Sessiz Gaming Klavye Mouse Set

Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alterneatifi

Daha çok oyun oynamayı seven ve kalabalık ortamlarda vakit geçiren kişiler için uygun bu klavye led ışıklara sahip. Ayrıca heyecanlı oyunlarınızı oynarken klavyenizin sesini de duymayacaksınız.

Yukka Klavye ve Fare Seti Pembe

Yukka Klavye ve Fare Seti Pembe

hespsiburada sayesinde hem yurt içi hem de yurt dışındaki klavyeleri satın alabiliyorsunuz. Farklı renk seçenekleri ve yuvarlak tuş tasarımı ile dikkatleri üzerinde çeken Yukka klavye seti tercihiniz olabilir.

Philips Philips Pembe Kablosuz Q Standart Klavye Mouse Set

Klasik siyah klavye kullanmaktan sıkılanlar için bir güzel seçenek daha. Philips kablosuz klavye ve mause seti ile çalışma saatlerinize renk katabilirsiniz.

Sw Future Renkli Kablosuz Klavye Mouse Set

Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alterneatifi

Rengi ve görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekecek SW Future klavye yine yurt dışından tercih edebileceğiniz ürünlerde. Üstelik 4 farklı renk alternatifi de mevcut.

Ajazz Bluetooth Klavye Yuvarlak Anahtar

Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alterneatifi

Bluetooth bağlantısı ile çalışan bu klavye tek bir renge bağlı kalmadan rengarenk tasarım arayanlara özel. bir çok farklı renk kombinasyonu ile satın alabileceğiniz klavyeyi sadece bilgisayar değil diğer cihazlarınızda da kullanabilirsiniz.

Everest Elite Kablosuz Multimedia Klavye Mouse Set

Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alterneatifi

Hem şık hem de klasikten uzak tasarımda klavye arıyorsanız Everest’in bu modeli tam size göre.

Sw Future Dizüstü Kablosuz Sessiz Klavye

Tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alterneatifi

Farklı tasarımları ile karşımıza çıkan Sw Future’dan bir yeni klavye daha. renkli ve minimal yapısı ile gözlere hitap eden klavye sessiz çalışma imkanıyla da gönülleri feth etmeyi başarıyor.

Everest  Pembe USB Yuvarlak Tuşlu Klavye Mouse Set

Bu klavye tasarımın yanında uygun fiyat arayanların tercih etmek isteyeceği klavyelerin başında geliyor. Üstelik 4 farklı renk seçeneği var.

Buyfun Kablosuz Bambu  Klavye Fare

Buyfun markasına ait bu klavye alışageldiğimizin aksine Bambu malzemeden üretilmiş. Farklı bir seçenek arayanlar için oldukça iddialı.

Logitech Multi-Device Bluetooth Klavye

Logitech

Kalitesi ile ön plana çıkan Logitech markasına ait bu klavye; yuvarlak tuşları ve özel rengi ile şık bir görünüme sahip.

Klasik görüntüden sıkılanlar için tasarımı ile fark yaratan 10 klavye alterneatifi karşınızda. Bu ve bunun gibi bir çok klavyeyi hepsiburada mağazalarından satın alabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz