Tinder yeni özelliği ile sizi bir dertten kurtaracak

0
274 Okunma
tinder

Koronavirüs salgını sebebi ile sosyal medya platformlarına olan ilgi arttı. Özellikle kişisel sohbetlerin yer aldığı uygulamalar, eskiye oranla daha fazla kullanılıyor. Bu uygulamalar arasında yer alan Tinder, yeni adımı ile sizi büyük bir dertten kurtaracak. İşte sizi tanıdıklarınızdan uzak tutacak yeni özellik

Tinder artık tanıdıklarınızı size önermeyecek

Flörtleşme uygulaması olarak geçen Tinder, karşılaşmak istemeyeceğiniz insanları önerilerde bulunduruyordu. Yeni insanlar tanımak ve sohbet etmek isteyen kullanıcılar zaman zaman tanıdıkları ile platforma da karşılıyordu. Şirket buna son verecek yeni bir adım atıyor. Uygulama artık hesap açtığınızda artık rehberinizdeki kişileri engellemenize izin verecek. Bir süredir diğer bazı ülkelerde test aşamasında olan özellik; nihayet tüm kullanıcılara sunulacak. Tinder, bu özelliği olası problemleri ortadan kaldırmak amacı ile yaptığını açıkladı.

Yeni özelliği kullanmak isteyenler için sadece birkaç adım yeterli. Ayarlar menüsünden “Kişileri engelle” seçeneği ile rehberdeki kişilerinizi engelleyebilirsiniz. Fakat yeni özellik ile karşımıza başka bir problem çıkıyor. Kişisel veriler konusunda hassas olduğumuz bu dönemde Tinder; rehbere erişim için izin istiyor. Bu konuda açıklama yapan platform, bu bilgileri yalnızca kişileri engellemek için kullanacağını ifade ediyor.

Heyecanı kaçmadan izlemeniz gereken 2021 yapımı 10 film

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz