TCL Sweeva 2000 akıllı robot süpürgeyi inceledim!

0
856 Okunma

Ev temizliğinde giderek normalleşen teknolojilerden olan akıllı robot süpürgelerden TCL Sweeva 2000 modelini inceledim.

TCL Sweeva 2000 inceleme!

TCL’in akıllı robot süpürgesi; manyetik şeritten oluşan sanal duvar ile girilmez bölge tespiti bulunuyor. Bu sayede sadece belirli alanların temizliğini belirleyebiliyor ve kaydedebiliyorsunuz.

Gelişmiş bir düşme ve çarpışma önleme sensörü ile güçlendirilmiş akıllı koruma sistemi bulunan bu cihazda Wi-Fi mevcut ve Alexa ile Hey Google aracılığı ile sesli komut çalıştırabiliyor. Sesli komut dışında TCL Home uygulaması üzerinden de kontrol edilebiliyor.

Cihaz, 600 ml’lik büyük çöp haznesi ile boşaltma sırasında daha az sıklıkta daha fazla toz alıyor. Evde küçük çocuk veya evcil hayvan besleyenleri etkilemeyen 60 desibel gürültü seviyesi de oldukça önemli bir özellik.

İri taneli tozlarda etkili döner fırçası ve ince taneli tozlarla, evcil hayvan tüylerinde derinlemesine temizlik sunan dar kesitli emiş başlığı bulunuyor. Ayrıca 2 cm’ye kadar tırmanma özelliği ile büyük eşikleri aşabiliyor.

Koronavirüs ile daha da önem kazanan HEPA filtresi, TCL Sweeva 2000 ile karşımıza çıkıyor. Akıllı robot süpürgenin 150 dakika kullanım süresi, 2900 mAh batarya kapasitesi ile 2000 Pa emiş gücü bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz