Samsung Family Hub buzdolabı yeni renklerle karşımızda

0
407 Okunma

Teknoloji devi Samsung bu yılın başında tanıttığı, yapay zeka ile donatılmış akıllı buzdolabını yeni bir görünüme kavuşturuyor. Şirket önümüzdeki hafta CES 2022‘de en yeni akıllı buzdolabını yeni renk seçenekleri ve özellikleri ile tanıtacak. İşte detaylar:

Şık tasarımı ile göz dolduracak

Güney Koreli teknoloji devinin akıllı buzdolabı üç veya dört kapılı Fransız kapı modellerine ve 12 renk seçeneğine sahip olacak. Bu seçenekler sarı, mavi, pembe, beyaz, yeşil, gri ve turuncu gibi renklerden oluşacak. Samsung , yeni renkler eklemenin yanı sıra Family Hub buzdolabının akıllı parçalarında da yenilik sunacak.

samsung-family-hub-buzdolabi-yeni-renklerle-karsimizda-1

Akıllı buzdolabı artık çerçevesiz 21,5 inç ekrana, Amazon’un Alexa sesli asistanına ve gıda etiketlerini tarayabilen yükseltilmiş dahili kameralara sahip olacak. Ayrıca daha önce duyurulduğu gibi, yeni Family Hub buzdolabında Samsung‘un SmartThings Hub yazılımı yerleşik olarak bulunacak. Akıllı ev platformu, termostatlar, kapı kilitleri ve kameralar gibi akıllı ev cihazlarını doğrudan buzdolabından bağlamanıza ve kontrol etmenize olanak tanıyacak.

samsung-family-hub-buzdolabi-yeni-renklerle-karsimizda-2

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Samsung’un Dijital Cihazlar İş Birimi’nde Genel Müdür Yardımcısı ve Satış ve Pazarlama Müdürü Kanghyup Lee, “Ismarlama konsept sadece mutfak için tasarlanmamıştı. Tüketicilerin, tüm evlerini yaşam tarzı ihtiyaçlarına göre özelleştirme özgürlüğüne sahip olmaları gerektiğine inanıyoruz. Serinin bu genişlemesi, tüketicilere, Samsung’un anlamlı yeniliklerini ve teknolojisini kullanarak kendi zevklerini ve estetiğini gerçekten yansıtan yaşam alanları yaratma gücü veriyor. ”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz