Teknoloji ile akıllı çöp kutusu hayatımıza giriyor

0
1.096 Okunma
Sese duyarlı çöp akıllı çöp kutusu

İnsanlığın yeryüzünde var olması ve teknolojinin gelişimi şüphesiz birçok şey değiştiriyor. Bu durumu çöp üzerinden inceleyecek olursak, doğanın kendisinden oluşan organik çöplerin yerini inorganik(doğanın yoğun teknoloji ile dönüştürülmesi sonucu oluşan) çöpler oluşturuyor.

 

Akıllı çöp kutusu ile eviniz daha hijyen

 

İnsanlığın var oluşundan bu yana insan eliyle oluşmuş çöpler aslında hep vardı. Ancak çoğalan nüfusla birlikte atıkların çoğaldığını kabul etmek gerekiyor. Çöpün çoğalması belli sorunları da beraberinde getiriyor. Bu sorunları en aza indirmek için hayatımızda önemli yardımcılar var: Çöp kutuları. Gelişen teknoloji bu aşamada da karşımıza çıkıyor. Artık sesle kontrol edilebilen, infarared sensörlü akıllı çöp kutuları kullanıma sunulacak.

Sese duyarlı çöp akıllı çöp kutusu

Akıllı çöp kutusu nasıl kullanılır?

Şık bir tasarıma sahip olan Simplehuman Sensor Can çöp kutusu, ses kontrollü ve infrared sensörlü. Sese duyarlı Sensor Can çöp kutusu sayesinde dokunmaya gerek olmadan, sesle kapağı açılabiliyor. Böylelikle kullanıcı elini kirletmemiş oluyor. Ayrıca, kullanıcının elini kapağın önüne yaklaştırması da açılması için yeterli.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz