Samsung 7 Ağustos’ta Galaxy Note 10 etkinliğini duyurdu

0
208 Okunma

Samsung, 7 Ağustos’ta gerçekleşecek olan en son kutu açılış etkinliğini, NY Brooklyn’deki Barclay’s Center’da duyurdu;

Davetiyeden atılacak bir bilgi yok: sadece bir S Pen ve tek bir kamera lensinin bir resmi (eğer gerçekten sert bir şekilde şüphe ediyorsanız ünlem işareti olabilir). En son sızıntılar, ekrana gömülü bir ön yüze bakan kamera (Not: Bu yılın başlarında Galaxy S10’a benzer) şekilde yeni bir tasarım söylentisine sahip olan bu notta biraz daha fazla sonuç veriyor. iddiaya göre o kamera ölü merkezi ekranda bırakıyor.

samsung etkinliği ile ilgili görsel sonucu

Odada ki katlanabilir şeyleri yok say

Ayrıca, 3.5mm kulaklık jakı hakkında çelişkili söylentiler de var, Samsung’un Not 10’daki ses bağlantı noktasını aktaracağını iddia eden bir rapor . Samsung’un, bu yıl olduğu gibi, bu yılki Not 10’un iki boyutta Not 10’u piyasaya süreceğini de bildirdi. 6.28-inç ve 6.75-inç ebatlarında söylentiler ile önceki yıllarda düzenli Galaxy S telefonunda olan bir bilgi . Şirket ayrıca toplam dört farklı Galaxy Note 10 modeli için bu boyutların her ikisinde de 5G varyantları sunuyor olabilir.

samsung galaxy 10 ile ilgili görsel sonucu

Samsung Galaxy Fit-e sessizce satışa çıktı

7 Ağustos olayının en büyük sorusu Galaxy Not 10’un gösterilip gösterilmeyeceği değil (yine, davet ve söylentiler zaten bunu açıkça ortaya koyacak), ancak Samsung bu olayı uzun süredir devam etmeyen diğer tarihlerinde yayınlanma tarihi güncellemeleri için kullanıp kullanmayacağı Samsung ortak CEO’su DJ Koh‘nın bugün piyasaya sürdüğü “hazır olmadan önce” sürdüğü gecikmiş Galaxy Fold gibi ürünler, geçen yaz Galaxy Note 9 ile birlikte duyurulan ve hala sahip olan Galaxy Home hoparlörü de eksik. Henüz bir çıkış tarihi almak için (Samsung‘un son tahmini Q3 2019 idi , ancak şirket daha önce Galaxy Home için birçok sürüm penceresini kaçırdı).

Samsung telefonlara özel montaj uygulaması Adobe Premiere Rush

Ne olursa olsun, Samsung‘un kılıfı ne olursa olsun, 7 Ağustos’a yaklaştıkça (özellikle Samsung’un erken ürün sızıntısı geçmişi göz önüne alındığında), tüm aksiyonlar için Pembeteknoloji’ye bağlı kalmaya devam edin.

Samsung‘un 7 Ağustos’ta yapacağı etkinliği merak ediyor musunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz