Telefon numarasını kaydetmeden WhatsApp mesajı nasıl gönderilir?

0
348 Okunma

Kişinin numarasını kaydetmeden WhatsApp mesajları gönderebileceğinizi biliyor muydunuz? Evet, doğru okudunuz. Onlarla bir WhatsApp görüşmesi başlatmak için alıcının numarasını kişi listenize kaydetmeniz gerekmez. İşte bir kişi eklemeden WhatsApp mesajları göndermenin dört kolay yolu.

Android’de kaydedilmemiş WhatsApp kişilerine mesaj göndermek için

Kaydedilmemiş WhatsApp numaralarına kısa mesaj göndermenin en kolay yolu, sohbet penceresini çağırmak için üçüncü taraf bir uygulama kullanmaktır. Bu amaca hizmet eden pek çok uygulama olsa da, önereceğimiz uygulamalardan biri Click2Chat. Click2Chat kullanarak bir telefon numarası kaydetmeden hızlı bir şekilde WhatsApp mesajı göndermek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Click2Chat’i Play Store’dan yükleyin ( Ücretsiz ). Uygulama açıldığında, metin kutusuna telefon numarasını girin ve metninizi mesaj kutusuna ekleyin. Ayrıca metin önerilerinden birini kullanmayı veya rastgele bir alıntı oluşturmayı da seçebilirsiniz. Bittiğinde, “WhatsApp’tan Gönder”e dokunun .

2. Düğmeye dokunduktan kısa bir süre sonra uygulama onay istemini göreceksiniz. WhatsApp’ı seçin ve Click2Chat, yazdığınız mesajla birlikte sizi otomatik olarak kişinin sohbet kutusuna yönlendirecektir. Mesajınızın buraya otomatik olarak gönderilmediğini unutmayın. Sohbeti başlatmak için WhatsApp’ta Gönder düğmesine basmanız gerekecek.

telefon-numarasini-kaydetmeden-whatsapp-mesaji-nasil-gonderilir-1

iPhone’dan WhatsApp mesajları göndermek için

Bir iPhone kullanıcısıysanız, kaydedilmemiş WhatsApp numaralarını kolaylıkla yazmak için şık bir Siri kısayoluna da güvenebilirsiniz . Henüz Kısayollar uygulamasına sahip değilseniz, App Store’dan indirebilirsiniz ( ücretsiz ). Ardından, aşağıdaki adımları izleyin:

1. iPhone’unuzda bu bağlantıyı ziyaret edin ve “WhatsApp To Non Contact” Siri kısayolunu indirip yüklemek için “ Kısayol Ekle”ye dokunun . Kısayol otomatik olarak kurulacağı için daha sonra fazla bir şey yapmanıza gerek yoktur.

2. Kısayol uygulamasında, “Kısayollarım” bölümünden çalıştırmak için kısayola dokunun . Alternatif olarak, alıcının telefon numarasını girmek için aynı açılır pencere seçeneğine erişmek için Siri’yi kullanabilir ve “WhatsApp’ı Kişi Dışı Kısayol’a Çalıştır” diyebilirsiniz.

3. Ülke koduyla birlikte kısayola kişi numarasını girin ve sağ üst köşedeki “Bitti”ye dokunun. Ardından, kısayolun WhatsApp’a erişmesine izin vermek isteyip istemediğinizi soran bir gizlilik bildirimi alacaksınız. Bu bildirimde “İzin Ver”e dokunun .

4. Son olarak, Siri kısayolu, kaydedilmemiş kişiye mesaj göndermek için sizi WhatsApp konuşma penceresine yönlendirecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz