Telegram’dan şaşırtan hareket; Üyelik paketleri geliyor

0
131 Okunma

WhatsApp karşısında en güçlü rakipler arasında yer alan Telegram, her geçen gün daha da kullanışlı hale geliyor. Popülerliği yakaladığı günden bu yana yeni özellikler duyuran mesajlaşma uygulaması için son olarak Telegram Beta topluluğu, iOS uygulamasının 8.7.2 sürümünde bir Telegram Premium abonelik hizmeti keşfetti. İşte detaylar…

Telegram Premium üyelik paketleri geliyor

Telegram , WhatsApp’ta bulamayacağınız birkaç özellik sunan ve aynı zamanda Facebook uygulamasının gizlilik sorunlarını ortadan kaldıran en iyi anlık mesajlaşma uygulamalarından biridir. Uygulamanın arkasındaki ekip henüz para kazanmaya çalışmadı, ancak bu yakında değişebilir.

telegram-dan-sasirtan-hareket-uyelik-paketleri-geliyor-1

Telegram Premium‘a abone olmak, kullanıcılara ekstra çıkartmalar ve özel tepkiler vermek gibi görünüyor. Bu çıkartmaları ve tepkileri seçen abone olmayanlardan premium katmana kaydolmaları istenecektir.

Platformdan para kazanmanın ilginç bir yolu ve birkaç avantajın daha olduğunu umuyoruz, ancak yine de Facebook’un reklam ve para kazanmaya yönelik veri tabanlı yaklaşımına kıyasla makul bir yaklaşım gibi görünüyor. Discord ve Twitch’in beğenileri ayrıca genişletilmiş emoji ve kullanıcı özelleştirmesi gibi avantajlarla birinci sınıf bir hizmet sunduğundan, Telegram’ın yaklaşımı da emsalsiz değil.

Telegram’ın mevcut özellik setinin kullanıcılar için ücretsiz kalacağını varsayıyoruz. Bu nedenle, umarım premium bir plan, grup aramaları, büyük dosya yüklemeleri ve yüksek kaliteli videolar gibi özellikleri bir ödeme duvarının arkasına koymaz.

Telegram ve ücretli abonelik hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında  bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz