Telegram, sevilen özelliğini tüm kullanıcılara açtı!

0
141 Okunma

Popüler mesajlaşma uygulaması Telegram, 10. yıl dönümüne özel olarak hikayeler özelliğini tüm kullanıcılarına açtı. İşte detaylar…

Telegram, hikayeler özelliğini ücretsiz yaptı!

Telegram, piyasaya sürülmesinin 10. yılını kutluyor. Uygulama, tüm kullanıcılarına 10. yılına özel bir sürpriz yaptı. Çıkan haberlere göre, popüler mesajlaşma platformu Telegram, Hikayeler özelliğini tüm kullanıcıların kullanımına açtı. 

telegram uygulaması

Telegram uygulamasında Hikayeler özelliği küresel olarak yer alıyor. Platform’un bu özelliği yalnızca ücretli Premium aboneleri için açıktı. Popüler uygulama, 10. yıl kutlamasında sadece Premium abonelerine sunulan özelliği tüm kullanıcılarının kullanımına açtı.

Şirketten konu ile ilgili şu açıklama yapıldı.

“Bugün Telegram 10. doğum gününü şimdiye kadarki en büyük güncellememizle kutluyor. Geçtiğimiz on yıl boyunca şu anda 800 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan yüzlerce yeni özelliği geliştirdik. Bu güncellemede, benzersiz bir çift kamera modu, detaylı gizlilik ayarları, esne süre seçenekleri ve çok daha fazlası ile Hikayeler’i başlatıyoruz. (…)”

Telegram Hikayeler’i gizlilik kontrolleri sayesinde gönderilerinizi görmesini istemediğiniz kişilerden gizlemeniz de mümkün. Bununla birlikte Premium kullanıcılar yeni hikayeler arasında 6, 12, 24 ve 48 saatlik görünürlük arasından seçim yapabiliyor.

Uygulamayı kullanan Premium kullanıcılar, ek olarak daha farklı özelliklere de sahip oluyor. Bunlardan biri de Premium kullanıcıların gönderilerinin daha önce görüntülenmesi. Böylece bu aboneler daha fazla görünmüş oluyor. Ayrıca ücretli aboneler başkalarının hikayelerini gizli modda görüntüleyebiliyor.

Peki siz Telegram’ın Hikayeler özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz